Hol volt, hol nem volt, de lehet, hogy igaz se volt. Volt egyszer egy nagyon veszélyes város, úgy hívták, hogy Bécs. Gyerekek, hallottatok már Bécsről? Nem? Hát milyen gyerekek vagytok ti, ha még a Lázár János videóját sem láttátok? Úgy reszketett a Lázár János, amikor Bécsből videózott, hogy száz kilométerről is idáig hallatszott.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Durván félreértett gesztus

a mocsok ellenzéki média már megint Rasi-t fikázza

„A 444.hu olvasója fényképezte le Orbán Ráhelt és Tiborcz Istvánt Bécsben vásárolva, a miniszterelnök lánya egy csaknem 1490 dolláros (420 ezer forintos) hátizsákkal a hátán közlekedett” – írják hozzátéve, hogy „Lázár János volt miniszter pár hónapja még migránsveszélyre figyelmeztető videót forgatott Bécsben, Orbán Viktor pedig rá is erősített azzal, hogy azt mondta, a videó "pontos képet fest" az állapotokról. A bécsi terror- és muszlimveszélyről az elmúlt napokban is cikkeztek a kormányközeli lapok, ennek ellenére a pár mindenfajta kíséret nélkül sétált a bevásárlóutcában.”!
Nos a dolog úgy áll, hogy - meglátásom szerint – durván félreértelmeznek egy nagyvonalú gesztust.
Bár nem zárhatjuk ki azt sem, hogy csak egy újabb szarozásról van szó, de nagy a valószínűsége =)) annak, hogy egy elegáns gesztust nagyaráznak félre.
Lehet Rasi csupán a CEU-nak segített költözködni és ehhez – tisztában lévén a CEU értékével – kiérdemelt eszközt vetett be!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.