Kormányinfót tart Gulyás Gergely miniszter és Hollik István kormányszóvivő a rabszolgatörvény elfogadása és az ezt követő tüntetés után. Percről percre tudósítunk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"Soros György szervezeteinek kitartottjai erőszakosan léptek fel a rendőrökkel szemben, tette hozzá, ami bűncselekmény. Isten óvja Magyarországot a keresztényellenes megnyilvánulásoktól."
Gergely a Pázmányon szereztél!! jogi diplomát? Nem moindom,hogy kár volt,pedig igaz. Mit jelent az,hogy az "isten óvja Magyarországot a keresztényellenes..."- egy tüntetés, amely a kormányintézkedési ellen irányul mióta,és miért minősül "keresztényellenesnek"? Vallásháború zajlik Magyarországon?Nem tudtam, eddig. Vagy maga a kormány a "kereszténység?
advocat
Egy tüntetés már csak ilyen. És méár minden keresztényellenes? És majd jönnek a keresztes lovagok? Akitől az Isten óvja a világot. Tudjuk mit tettek.
Aki Én
Tehát a korrupt kizsákmányolók elleni tüntetés keresztényellenes?
Nem inkább a harácsolás, lopás, hazudozás, megtévesztés, gyűlöletkeltés az?
Újra felteszem a kérdést:
Árulja már el nekem valaki, hogy ha az emberek tüntetnek akkor az mindig helyénvaló, jogszerű, békés..., kivétel ha orbán ellen. Mert akkor egyenesen kereszténység ellenes.
Aki orbán világraszóló korrupciója, antidemokratikus intézkedései... ellen tüntet, az hazaáruló.
Miért van az, hogy ha a Kossuth teret hetekre belakják, leamortizálják, orbán kordont bont, autók égnek, TV székházat foglalnak, rendőrök százait sebesítik meg, akkor az totál rendben van és hazafias, mikor orbán ellen tüntetnek, akkor az bűncselekmény az első percben, és egy félóra alatt kiürítik ugyan azt a Kossuth teret?
Szeretnék én is haragudni ezekre az emberekre, akik végre kiállnak a társadalom túlnyomó többsége mellett, de nélkületek nem megy.
Segíts kérlek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.