A tíz évvel ezelőtti utcai zavargások és az azokra adott, sokszor túlzó rendőri fellépés óta az ember az elmúlt években megszokta, hogy a magyar rendőrség már kiemelkedő színvonalon képes ellenzéki tüntetéseket biztosítani, és mederben tartani. Szerdán ennek azonban nyoma sem volt. És a gond nem az, hogy késő éjjel az eddiginél keményebben lépett fel egy erőszakra kész keménymaggal szemben, hanem hogy az oda vezető úton többször is magára hagyta a tömeget. Látták a Fidesz székházánál, hogy vannak erőszakra hajlandó demonstrálók, majd ezek szabadon vonulhattak át a fél városon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Shikari: Te féleszű idegen! Mit pofázol bele a magyarok dolgába? Neked itt kuss a neved.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@durbincs: Te Fideszbarom!Nem vetted még észre hogy Karma NEW ZELAND-on lakik?
Ennyire hülye vagy,holott az a fidesztagságodat az marhául megkönnyíti! Anyádat már lero-
hantad?Baxott unalmasak az ismétléseid,meg a helyesírási förmedvényeid!Igaz kb.3 osztály
(belül 1 és kívül 2) ilyen degenerálttól már teljesítmény! Hogy aPropeller ezt elnézi,azt nem is akarom kritizálni!
Lepényleső
Mily bölcs a rendőrkordon;akitől ellentételezés nélkül kapja a túlórát,annak nyalja talpát,
aki ez ellen felemeli hangját,azzal egyenlőre a paprika srayt is kóstoltatják.
tulipan
@durbincs: Mi van, hülyécskeTe narancsos segglyuk kinyaló féffaroknyi Sügér?? pont Te mondjod a bérgunár ? itt ajvékoltsz rományul korlátolt ? 1/2 h-ig sem emlékszel,vagy agyi zsibbadt- vagy nem akarsz ? meséljen már te semmi talpig férfi Ploestiből ? azt melyik omlott
Ploesti bányavágatba randevúzgatsz esténként , azzal a kedves Shikarival jó még a bukkéja ? mesélj mán itt Ploestiben, sokan drukkolnak ám a frigyetekért 5milis ? ,a régi bányakecdból, Te a rég kifeslett üresfejű, dongó donga ?
kokopelli
@tulipan: Eszembe jutott gyermekkoromból a Gugyerák Lajos meg a Marok Marcsi!
A szüleim félhótra nevették nagukat! Csak nem a két alak a Durbincs "Gugyerák" Lajos
és a Shikari "Marok" Marcsa? Szép pár,közös IQ..nyomokban! (;-))
tulipan
@durbincs: Te kretén idióta narancsos sennylyukinyaldosó, félfaroknyi Sügér! Mi van veled ma? nagyon beteg vagy? Nem jobban, mint máskor ugyI?: Nagy baj ám,az agybaj! Ploesti silányovics ? mosd már meg pofázmányod, te Ploesti fasz ? a rekeszkula már kilog a szádbúl ?
tulipan
@durbincs: Te kretén idióta narancsos seggylyukinyaldosó, félfaroknyi Sügér! Mi van veled ma? nagyon beteg vagy? Nem jobban, mint máskor ugyI?: Nagy baj ám,az agybaj! Ploesti silányovics ? mosd már meg pofázmányod, te Ploesti fasz ? a rekeszkula már kilog a szádbúl ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.