A tíz évvel ezelőtti utcai zavargások és az azokra adott, sokszor túlzó rendőri fellépés óta az ember az elmúlt években megszokta, hogy a magyar rendőrség már kiemelkedő színvonalon képes ellenzéki tüntetéseket biztosítani, és mederben tartani. Szerdán ennek azonban nyoma sem volt. És a gond nem az, hogy késő éjjel az eddiginél keményebben lépett fel egy erőszakra kész keménymaggal szemben, hanem hogy az oda vezető úton többször is magára hagyta a tömeget. Látták a Fidesz székházánál, hogy vannak erőszakra hajlandó demonstrálók, majd ezek szabadon vonulhattak át a fél városon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Shikari: Te féleszű idegen! Mit pofázol bele a magyarok dolgába? Neked itt kuss a neved.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A ,,gyorstalpalón,, NEM OKTATNAK PROFIZMUST !!!
silber13
@Shikari: Te féleszű idegen! Mit pofázol bele a magyarok dolgába? Neked itt kuss a neved.
silber13
@Shikari: Maul halten! -jajj bocsánat, hiszen ezt sem érted!:-))) De egy fityiszes rástudó majd leferdíti neked!
silber13
@Shikari: Bruhaha!!! Mi a baj te? Nem találod a szavakat??? Hiába, aki ugatja a magyar nyelvet, mint te Durbincs-Shikari,annak ez megoldhatatlan feladat éppen az eredendő bunkóságuknál fogva!: -)))
silber13
@Shikari: -bruhaha!!!:-))))))))Hogy te nem vagy egy élőködő patkány?.-))))))))))) --hzudj valami mást!:-))))))))))
silber13
@Shikari: Más valami?? Vagy ennyie szegénys a szókincsed,és ennire csökött azb agyad?? Jajj sikattyú, sikattyú talán oskolába kéne járnod nem narancsióo seggeket nyalni:-))),
silber13
@Shikari: oh bozse moj!! Mek kéne tánulni mátyár, de az nekenek lenni vanni irtó magas,mint csirkéek a zsiráf itató!:-)))))
desiro
@Shikari: Fekély az TE VAGY MEG A NÁCI FIDESZ BAGÁZS!!!
tulipan
@Shikari: Mi van Te naarancsos segglyuknyaló vándorcigány? Remélem te is kinn vagy benn ülsz a jó meleg haveri rendőkocsiban :-))))))))) Ja, hogy gyáva szar vagy kimenni! Hát így is lehet fotelforradalmárnak lenni és még Te mersz itt pofázni!?
Csizmás Kond
Addig amíg a békésnek nevezett tömeg hajlandó a randalírozókkal együtt vonulni, ordítani és örömmel nézni ahogy rombolnak addig nincs akit megkülönböztetni.
silber13
@Shikari: Húúú!:-)))))))))) Nem megy a magyar, te Janosik-Rumcajsz keverék?Idegességedben nem tudsz mást csak összefüggéstelenül makogni!:-))))))
silber13
@Shikari: Mi van ifjú náci? Saját bunkóságodtt akarod másokra testálni gőrényke?:-)))
silber13
@Shikari: Ezt má írtad! Sokszor, de nem csoda, a csökött agyadból cak ennyire futja. És ne erőlködj, mert megint összerondítod magad, mint minapjában a székházban!
karma1
Na, a hvg is beallt a fideszmediaba, mar elfelejtettek a 2006-os gyalazatos esemenyeket, es mar abban sem koveti a tenyeket, hogy 10 evvel ezelotti esemenyrol beszel, holott mar tobb mint 12 eve tortent az eset,...Na es persze egyertelmuen a rendorok oldalan all...A rendoroknel minden eszkoz fellelheto volt, (konnygaz, pepperspray, gumibot), es bekes, fegyvertelen embereket lottek vele arcon, akik hozzajuk sem ertek.
Erre annyira buszke a hvg? Hogy 2006 ota mennyire profi lett a rendorseg?
Seggnyaloba mentetek at ti is, - ez mar nem az elso ilyen fidesz-izu cikk, amit irtok... Csusztatasokkal es hazugsagokkal telve...
tulipan
@Shikari: Mi van Te büdös náci? Szokásotok szerint, a saját bunkóságodat akarod másokra testálni gőrényke?:-)))
Ennyi telikcsak tőled afrikai cerkóf palánta? Vakogjál még és keresd a a fán a banánt! :-)))))))))
silber13
@tulipan: Ezeknek a Shikaari-féléknek a célja egy polgárháború kirobbantása Nem is tagadja. Mint ahogy elismeri halgatólagosan hogy ő az alpári stílusú Durbincs is!
silber13
@Shikari: " Indulj tüntikézni nyomorék" Megint elárultad, hogy te vagy --Dubincs is. Neki volt a happáréja ez a gügyögő szövegelés mint itt a " tüntikézni" Mellesleg fingod nincs a szó jelentéséről!
tulipan
@Shikari: Szerencsétlen narancsos segglyuknyaló vándorcigámy!
tulipan
@durbincs: TE HÜLYÉBBNÉL is hülyébb narancsos segglyuknyaló félfarokni SÜGÉR ! Hogy ityeg az a minivirsli ftyeg nálad??? az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban?? Jól megy a bolt a haver 102 éves Shikarival, mióta házhoz mentek, kinyalni a szaros seggeket??? Hord el magad, Te degenera gumbolett ..!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó! Ez itt, nem szexlap!!!
silber13
@durbincs:@durbincs: Egyszerűen: kuss!
tudode
Nem az én, a Független Rendőr Szakszervezet megítélése szerint -- többek között --- öt hónapos OKJ-s oklevéllel, toborzással, csupán a rendőri állomány létszámának növelése érdekében (tisztelet a kivételnek) nem lehet elvárni a szolgálatban lévő rend őreitől, hogy "hivatásuknak" megfelelően járjanak el, és végezzék tisztességesen a SZOLGÁLUNK, és VÉDÜNK feladatukat.
.
Ma már majdnem minden állampolgár zsebében a kütyüvel bármikor felveheti az őt érintő eseményeket, amelyről pár felvétel napvilágot is látott! Mégpedig azt, hogy egy rendőr nem folytathat az általa igazoltattal kocsma szinten! diskurzust!
.
Tehát szinte minden szinten az államfőtől kezdve kiment a divatból a HIVATÁSÁNAK megfelelő viselkedés, és elbánás mód!
silber13
@durbincs: " Tah részegen.."!:-)))))))))))))))))) Primitivus giganicus!:-))))))))))))))))))))))
silber13
@durbincs: Hja a válasz... Na igen, hát it van:durbincs: Egyszerűen: KUSS!
silber13
@durbincs: "fötörjék ki.." Bruhaha!!! Ez valami volapük káromkodás, vagy a maga nekrológjánk a kezdő mondata?:-))))))) Amúgy:durbincs: Egyszerűen: KUSS!
silber13
@durbincs: Ne erőlködjönDurbincs-Shikari,mert ismét öszecsinálja magát!:-)))))))
desiro
@Shikari: Igen vazze, ma is kint vagyok, gyere keress meg, beverem a mocskos pofádat...
tulipan
@silber13: Biztosan valami romány szó és mem jutott eszébe más Vándorcigánynak meg a msiknak! _)
tulipan
@Shikari: Horogkeresztes román görény!
desiro
@durbincs: Itt vagy idióta, keresnek az OPTIBAN...
tulipan
@dur00bincs: Hülye narancsos segglyuknyaíó, félfaroknyi Sügér! ! Nagy rakás Szar vagy, a minivisliddel, ott a Ploesti bányakecódban! Te degenera gumbolett ..!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó! Barom agyatlan ! Na, mi van? Most az orvosi szótárban lapozol? Te tudatlan majom, bűzös undormány! Nevetséges, sötét, senkiházi, romány! : azt Te újra csak sertéstelepi ápolö vagy ? ha egy malacka is megdöglik, akkor véged van ? tudod-e? Te rettenet 50IQ-s balfácán,
na kezd csak el azonnal hozni a veder vizeket a vályúkhoz ? mert ki leszel rúgva, Te torz törpe zseni ?Tünés innen! Menj a Ploesti bányahirlapba! a sexhirdetéseiddel, úgyis csak pár bani !!
silber13
@durbincs: Ilyen Durbincs-Shikari féle buzikkal nem foglakozom!:-)))
tulipan
@Shikari: Há' mér', a Tiedet szokta? Miért nem tudod letenni addig???
tulipan
@durbincs: Te kretén narancsos segglyuk-kinyaló, félfaroknyi Sügér! Azt már megint visszatértél eredeti foglallkozásodhoz a sertéstelepi ápoláshoz ? ha cskegy malacka is megdöglik, akkor
bizony neked véged van ? tudjsz róla , te rettenet 50IQ-s balfácán, na kezdj csak el hozni a veder vizeket a vályúkhoz ? mert ki leszel rúgva, te torz törpe zseni
silber13
@durbincs: Ha elmebaja miatt nem tud értelmes szövget írni, ne fárassza magát vén buzeráns!:-)))
kokopelli
@silber13: ...hagy őt!Az Orbán köcsögje,de kézről-kézre adják,amíg megtelik!
Aztán kiűritik,és az egész megy megint előlről! Ilyen a természete,de körforgással! (;-))
kokopelli
@silber13: miért? Ő dugja a Shikarit? Egészségükre! (;-))
silber13
@durbincs: !:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
kokopelli
@durbincs: Te Fideszbarom!Nem vetted még észre hogy Karma NEW ZELAND-on lakik?
Ennyire hülye vagy,holott az a fidesztagságodat az marhául megkönnyíti! Anyádat már lero-
hantad?Baxott unalmasak az ismétléseid,meg a helyesírási förmedvényeid!Igaz kb.3 osztály
(belül 1 és kívül 2) ilyen degenerálttól már teljesítmény! Hogy aPropeller ezt elnézi,azt nem is akarom kritizálni!
Lepényleső
Mily bölcs a rendőrkordon;akitől ellentételezés nélkül kapja a túlórát,annak nyalja talpát,
aki ez ellen felemeli hangját,azzal egyenlőre a paprika srayt is kóstoltatják.
tulipan
@durbincs: Mi van, hülyécskeTe narancsos segglyuk kinyaló féffaroknyi Sügér?? pont Te mondjod a bérgunár ? itt ajvékoltsz rományul korlátolt ? 1/2 h-ig sem emlékszel,vagy agyi zsibbadt- vagy nem akarsz ? meséljen már te semmi talpig férfi Ploestiből ? azt melyik omlott
Ploesti bányavágatba randevúzgatsz esténként , azzal a kedves Shikarival jó még a bukkéja ? mesélj mán itt Ploestiben, sokan drukkolnak ám a frigyetekért 5milis ? ,a régi bányakecdból, Te a rég kifeslett üresfejű, dongó donga ?
kokopelli
@tulipan: Eszembe jutott gyermekkoromból a Gugyerák Lajos meg a Marok Marcsi!
A szüleim félhótra nevették nagukat! Csak nem a két alak a Durbincs "Gugyerák" Lajos
és a Shikari "Marok" Marcsa? Szép pár,közös IQ..nyomokban! (;-))
tulipan
@durbincs: Te kretén idióta narancsos sennylyukinyaldosó, félfaroknyi Sügér! Mi van veled ma? nagyon beteg vagy? Nem jobban, mint máskor ugyI?: Nagy baj ám,az agybaj! Ploesti silányovics ? mosd már meg pofázmányod, te Ploesti fasz ? a rekeszkula már kilog a szádbúl ?
tulipan
@durbincs: Te kretén idióta narancsos seggylyukinyaldosó, félfaroknyi Sügér! Mi van veled ma? nagyon beteg vagy? Nem jobban, mint máskor ugyI?: Nagy baj ám,az agybaj! Ploesti silányovics ? mosd már meg pofázmányod, te Ploesti fasz ? a rekeszkula már kilog a szádbúl ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.