Közös sajtótájékoztatón számolt be több ellenzéki párt, hogy mekkora büntetést kaptak.

Súlyos büntetést kaptak az ellenzéki képviselők a parlamenti füttykoncert miatt

Hétfőn füttyszóval, hangoskodással zavarta meg több ellenzéki képviselő a Parlament ülését, hogy hátráltassák a munka törvénykönyvének változásával kapcsolatos tárgyalást.

A hvg.hu írta meg, hogy az MSZP, a DK, az LMP és a Párbeszéd sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az akcióban részt vevő politikusok

400-600 ezer forintos pénzbüntetést kaptak.

A renitensek névsora a következő: Bangóné Borbély Ildikó, Kunhalmi Ágnes, Szabó Sándor, Tordai Bence, Tóth Bertalan, Varju László és Harangozó Tamás.

A szerdai akció miatt is számíthatnak büntetésre, erről egyelőre nem érkezett hír.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sullianta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Lepényleső
Mi sem panaszkodhatunk,mi sem kértük csak ránk erőltették ezt a "parlamentet" immáron nyolcadik éve,nem is beszélve a bán-ságról?
tudode
Persze!
.
Nem csak a társadalmat, az ELLENZÉKET is félelemben kell tartani, ami a sajátjuk!
.
Mennyivel elnézőbb volt 3006-ban a kormányzat, hogy NEM FIZETTETTE KI ezzel a gátlástalan bagázzsal azt, hogy SZÉTRÁMOLTÁK a fővárost!

Ezeknek a KIVÉNHEDT, rosszabb mentális állapotban lévő NYIKHAJOKNAK nincs jogalapjuk büntetni azokat, akik KÉPVISELETÜKBEN a parlamentben "most már" teszik a dolgukat!
.
Nagy ügy a NYUGDIJASOKTÓL is lenyúltak már több mint egy havi járandóságot azzal, hogy a NEMLÉTEZŐ inflációt követően, nem a svájci indexálással számítják a nyugdíjemelést, ezzel úgy elszakadva a társadalomtól, hogy jó ha tejre, kenyérre, krumplira futja!
.
Különös anyagból GYÚRTÁK ezeket a 37-ből ALJA fazonokat, akiknek ráment az ELMÉJÜKRE a hatalom, egy pár milliárd KÖZLÓVÉVAL megfűszerezve.
.
Még jogilag NINCSENEK A KIÉRDEMELT HELYEN, csak a saját FÉLELEM BÖRTŐNÜKBE zárták saját magukat, úgy ugrálnak ki a járgányukból, amik!
Desischado
És a meghekkelt/elcsalt szavazásért mi jár?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.