Azok, akik 2006-ban arcukon üdvözült mosollyal bontottak kordont, most fel vannak háborodva. Akik akkor utcára vitték híveiket, most azon hisztiznek, hogy róluk skandálnak az “agresszív politikai aktivistáknak” bélyegzett tüntetők. Akik akkor forradalmároknak hívták az autókat felgyújtó, tévéfoglaló futballhuligánokat, most “törvénytelennek” nevezik az egyetemisták vonulását. Aki egykor úgy szervezte a “spontán” erőszakot, hogy magának jó előre gondoskodott a páncélozott autóról, most gonosz szándékot lát a felháborodás mögött. Náluk tényleg a szék határozza meg a tudatot.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
Igy változott a világ, mire felnőttek volna a néphez átmentek zsarnokba, igy múlik el a világ dicsősége.
Ők állittatnak most 1000 el kordont ez már a félelem,és joggal félnek, sok és sulyos a nép elleni vétkeik sora,
kezdeném a másképp gondolkodó miért hazaárulózandó? a parlamentből a kérdezőket milyen joggal tiltják ki, és kinek a pénzéből élnek mint a herék ? közpénz + lenyult javak baráti seggitségek ok ám a FÉLELEMRE.
AZ UNIÓS PÉNZRŐL MEG MAJD KÉRDEZ MÁS és választ is vár itt az észérség diktál nem a józan ész:
tudode
Valójában egy ELFAJZOTT "B' KÖZEPES harctere az ország 2006 óta, az óta, hogy a magág UTCAI HARCOSNAK, az eliből kivetettnek nem sikerült MEGRAGADNI az ország Kulcsát!
.
Pályafutása:
.
-- Kódisként néma focista a "Szegény Dzsoni és Árnika" c mesefilmben, amely valósággá vált 2018-ra, amit énekeltek a rablók, hogy RABLÓ VOLTAM, könyvet veszek!
.
Amelynek tanulsága 2018-ban, hogy a VÉR NEM VÁLIK VÍZZÉ!
.
-- Soros György felkarolta a BÉKÖZEPEST, kitaníttatta, de a tanulmányait a SAJÁT, és BARÁTAI hasznára, kiskapuk nyitogatására, csukogatására használta/ja fel.
.
Politikai ÁMOKFUTÁSA:
-- Amivel a tiszteletreméltó Antall kormányt kárhoztatta, 2018-ra TÖRTÉNELMI ESÉLYT bazil-KÁZOTT el amiatt, mert BEFÉRKŐZVE a kormányzásba a BUKSZÁBÓL nem csak csipegette a lóvét, hanem DÖMPEREKKEL, vasúti vontatmányokkal szórta/szórja szét a VILÁG MINDEN TÁJÁRA, miközben több millió bennszülött az ajtófélfát harapdálja aközben, miközben FELNŐTT EGY GENERÁCIÓ, és rájöttek arra, hogy ELLOPTÁK a jövőjüket úgy alapjogok, mint anyagi valóságában.
.
Soha NEM GYŐZŐTT tiszteségesen:
.
-- 1998 Torgyán dr. lenullázása
-- 2006 A szocialista kormány buzerálása a 72 órás ultimátum, a Kossuth tér rekultiválása, miközben HARCÁLLÁSPONTOT Simicska lóvéjából béreltek ki, onnan vezényelve
-- 2010 Az öszödi beszéd részletével, hazudtunk éjjel, este-vel nyerte meg 4/5 helyett 2/3-al alkotmányozott, amelyről az ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG hallgat, mint a sír
-- 2014-ben elkezdte a "demokráciát" leépíteni, elvéve minden, vérrel áztatott alapjogot,
-- 2018-ban a MEGFÉLEMLÍTÉS eszközével csalással, a határon túliak voksával DÍCSTELENŰL győzött!
.
Mi ebből a tanulság! Végig kíséri életét az, amikor az APJA AGYONVERTE, és az erősebb GYŐZŐTT!
.
Az a kérdés ma már, hogy a RABLÓ-, maffia GAZDÁLKODÁST lenyeli-e az ország alattvalóvá silányított apraja, nagyja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.