A hulladékgazdálkodási közszolgáltatási rendszer finanszírozására 5 milliárd forintot csoportosítanak át a költségvetésben. A cég menedzsmentjének nagy részét azonban elbocsátották a hírek szerint.

A Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent kormányhatározat szerint a pénzt az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. finanszírozási helyzetének rendezésére fordítják.

5 milliárd forintnyi pluszpénzt kapott az állami kukaholding

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A forrás biztosítására megjelölt jogcímek a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. ingatlanberuházásainak, illetve a hatáskörébe tartozó társaságoknak a támogatása.

Arra már az MTI híre nem terjedt ki, hogy az állami kukaholding több vezetőjét is kirúgták, miután kiderült, egy nagyságrenddel nagyobb pénzek hiányoztak a cégtől, mint amennyi a nagy késéssel leadott 2017-es évi mérlegben szerepelt. Erről a 24.hu számolt be.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nem őt milliárdot kellene kiosztani a vezetők között, hanem 50 évet.
nezelodo
Erről az a vicc jut eszembe, hogy a Khon elmegy a rabbihoz, hogy hiányzik száz dollár a zsinagóga kasszájából, mit tegyek? Tedd vissza fiam, válaszolja a rabbi! Na a kuka holding esetében azt mondaná a tiszta kezueknek, hogy a többit is tedd vissza vezerem...
namihami
Ez az igazi rezsiböffentés.
Szilárdfiam, lehet kiállni és agitálni mellette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.