Arról nem igazán van hír, hogy a Sándor-palotában egyébként fellelhető-e az államfő, de a szimbólumértéke természetesen nem vonható kétségbe. Az államfővel kapcsolatos várakozások megalapozottsága annál inkább. Mert Áder János a kinevezése pillanatában is pártpolitikus volt. Amely politikai státuszát egyébként maga sem cáfolta soha. Így, végső soron, aligha tekinthető csalódásnak, ha pártpolitikusként viselkedik. Természetesen ettől még megtehette volna, hogy nem írja alá a rabszolgatörvényt sem, és a csatolt törvényeket sem. De azt is tudjuk, hogy eddig csak olyan törvényeket nem írt alá, amelyeket a Fidesz valójában vissza akart vonni, de ezt presztízsvesztés nélkül nem tehette. Illetve olyanokat, amelyek olyan fajsúlytalan törvények voltak, hogy a kinyomtatásukhoz használt papír ólomnehezéknek számított volna mellettük. Persze, okozhatott volna csalódást, de Áder nem az a megbízhatatlan ember, aki a társadalmi érdekközösséget bármikor is elé helyezné a neki kenyeret, lakás,...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"Mert Áder János a kinevezése pillanatában is pártpolitikus volt. Amely politikai státuszát egyébként maga sem cáfolta soha. Így, végső soron, aligha tekinthető csalódásnak, ha pártpolitikusként viselkedik."

Kádernak volt egy esküje! Nem orbánnak szólt az az eskü, hanem a magyar embereknek!
Amennyiben ő pártkatona akar maradni, akkor el sem lett volna szabad vállalnia ezt a pozíciót, vagy pedig nem lett volna szabad esküt tennie!
Lemondania már most is késő lenne, ezért ő világéletében - nem érdemtelenül - megmarad a magyaroknak BAJSZOS SZARNAK!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@F_Viktor: Minden eskű annyit ér, amennyi erkölcsi tartalmat tulajdonít neki, aki teszi, amennyi aztán számon kérhető belőle.
Egy pártpolitikus esküje a pártjának szól elsősorban. akármi a szövege. Egy nem közvetlenül választott elnököt pedig nem lehet közvetlenül számon kérni. Illetve lehet. Azt hívják polgárháborúnak.
Desischado
áder a fidesz katonája, nem véletlenül nevezték ki. Úgy fütyül, ahogy orbán akarja. Eladta magát júdáspénzért. Gerinctelen, becstelen féreg!
GeoCravker
@tudode: Orbán világ életében egy komplexusos és ugyanakkor felelősségpánikos személyiség volt. Elég azt az ominózus ősöreg videóját megnézni.

Az egy külön kérdés, hogy egy alapvetően orvosi eset szinten hibbant figura miért kaphat hatalmat.
GeoCravker
@Desischado: Az. de jól megél belőle...
Yoda69
ader nem hibas, hanem egy jellemtelen szar. Politikusnak es embernek is egy nagy nulla. Egyeni gondolata nincs, orban vegrehajtoja. Ha nem ir ala valamit is, akkor repuln, es vege a kenyelmes eletnek, es a giga jovedelemnek. Ezt o is felmerte, igy inkabb sutba dobta a gerincet, ha volt egyaltalan neki.

Amig a koztarsasagi elnokot mindig az aktualis part jeloli ki es nem a nep valasztja szavazas utjan, addig ez az intezmeny haszontalan, es csak jelkepes.
tudode
@GeoCravker: .
Szerintem amiatt, mert JOGSZABÁLY nem írja elő azt, aki politikára adja a fejét, aztán FEJ lesz, PÁLYAALKALMASSÁGI vizsgálaton kellene részt vennie, mint akár egy BUSZVEZETŐNEK, aki 30-40 utast szállít, azokat is, akik ÉLET, HALÁL urai!
.
Nem tudni hogy BEKKELTE ki ez a HALANDÓ, hogy még NEMZETBIZTONSÁGI ÁTVILÁGÍTÁSRA sem kötelezheti senki!
.
Estében a családjának is lenne mit tennie, lebeszélni erről a SZAKMÁRÓL!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.