Ha az ellenzéken múlna, nem növekedhetnének a gyermekes családok támogatásai – jelentette ki a KDNP szóvivője szombaton sajtótájékoztatón Budapesten. Nacsa Lőrinc hangsúlyozta, hogy az ellenzéki pártok az elmúlt években nem szavazták meg a magyar családok támogatásáról szóló intézkedéseket.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nincs igaza a KDNP szóvivőjének, az ellenzék nem szavazta meg a sok adóemelést sem, ami mindenkit érint.
Nem minden gyermekes családnak növekedett a támogatása sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
Ennek a gengszterbandának - akárhogy IS hívják magukat - csak a hazugság-versenyen van győzelmi lehetősége !

Az a kommunikálás, miszerint például a ' rabszolga törvény ' néven elhíresültet a munkások érdekében ( mármint, hogy többet ' tudjanak ' dolgozni ) terjesztették elő, és szavazták meg minden ellenvélemény ellenében, egy oltári nagy hazugság.
Milyen akadálya volt (!) korábban, hogy ha lehetőség volt, és a munkás akart túlórázni, az nem volt lehetséges SEMMI !!!... viszont azt a következő jövedelem kifizetésénél meg IS kapta a megfelelő megemelt mértékben.

Az új rendelet viszont a kötelezési lehetőséget adja meg a munkáltatónak ( és nem a munkásnak ), azzal a könnyítéssel, hogy akár három év múlva kell azt kifizetnie - vagy ezen intervallumban ( egy konjunktúra minimum esetében ) ki IS adhatja szabadságban !

Hol itt a munkás érdeke ???!!!
relatív
A címben említett kívánságuk pedig egy olyan hazugság, ami sosem igazolódott, mert soha sem volt ilyen javaslatuk. Amit annak akarnak hazudni, az csak legmagasabb jövedelműek többlet dotálásának a lehetőségét takarja, érdemtelenül, és feleslegegesen, közpénzből - mivel csak az egyébként befizetésre kerülő adóból vonható le a támogatás !
cikicakk55
Már jó párszor írtam,hogy nem vagyok vallásos,de nem is bánom. Látom azokat,akik tényleg hisznek istenben,mennyire szenvednek,hogy az általuk annyira mély hitnek tartott vallásukat megtapossák,elhazudják pont olyanok,akiknek az lenne a dolga,hogy példát mutassanak kereszténységből. A gyermekek eltartása,felnevelése nem annyiból áll,amennyit ők segítenek. Azt egy gyerekre pár nap alatt elkölti a szülő. Látom a fiamnál,hogy mind a ketten dolgoznak, a feleségével, a fiam + 3 munkahelyen és még így is csak azt tudják megteremteni,hogy fizetik a lakáshitelt és iskolába járnak a gyerekek. Nincs semmi luxus,külföldi nyaralás,téli sí vagy szánkózási program,mert ahhoz olyan helyre kéne utazni,ahol minimum dombság van. Nem éheznek de ezért rengeteget dolgoznak. Nem nagyon látom,hogy segítene rajtuk a kormány. Sőt,azt vettem észre,hogy sokkal kevesebb lehetőségük van,mint 8 éve volt akkor még egy gyerekkel az igaz. Ez a kormány a KDNP-vel együtt egy népnyúzó,hazug, embertelen kormány.
Eladott Ország
Családbarát kormány márpedig csak egy van. Kérjük a családi pótlék emelését. Gondolom nem kell hozza kétharmad. De ha mégis kéne...jaaa az nem lenne probléma. Szóval hajrá családok éve. Hajrá Bulgária! Ezek mindig szajkóznak. Már '98-ban is ez ment, hogy így a polgári Magyarország úgy a polgárság... valami faszság mindig beakad nekik, és utána azt nyomatják mindenütt, mint egy őrült papagáj.
solidedge
A "keresztény" KDNP úgy gondolja, mivel a ne hazudj nincs a tízparancsolatban bátran élhetnek vele.
kereső
@solidedge: ez igy nem igaz!,mert a 9. pont erről szól:
„Ne tanúskodj hamisan felebarátod ellen!” 2Móz 20,16.

„Mit kíván a kilencedik parancsolat? Azt, hogy senki ellen hamisan ne tanúskodjam, senkinek szavait el ne csavarjam, mást rágalmazó és gyalázó ne legyek, senkinek a meghallgatása nélkül való és könnyelmű elítélésében részt ne vegyek, hanem mindenféle hazugságot és csalárdságot, mint az ördögnek tulajdon műveit, hacsak Isten súlyos haragját magamra vonni nem akarom, kerüljek. Törvényes és minden más eljárásomban az igazságot szeressem, őszintén kimondjam és megvalljam. Felebarátom becsületét és jó hírnevét tehetségem szerint oltalmazzam és előmozdítsam.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.