Ha az ellenzéken múlna, nem növekedhetnének a gyermekes családok támogatásai – jelentette ki a KDNP szóvivője szombaton sajtótájékoztatón Budapesten. Nacsa Lőrinc hangsúlyozta, hogy az ellenzéki pártok az elmúlt években nem szavazták meg a magyar családok támogatásáról szóló intézkedéseket.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nincs igaza a KDNP szóvivőjének, az ellenzék nem szavazta meg a sok adóemelést sem, ami mindenkit érint.
Nem minden gyermekes családnak növekedett a támogatása sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Nincs igaza a KDNP szóvivőjének, az ellenzék nem szavazta meg a sok adóemelést sem, ami mindenkit érint.
Nem minden gyermekes családnak növekedett a támogatása sem.
justhpeter
Új seggnyalót talált a kdnp. Lőrinc fiam, hány éve nem emelte a kormány a családi pótlékot ? Miért hazudozol ? Milyen keresztény vagy te ? Megélhetési-horog.
simmering73
Na előkerültek ezek a körösztyénszájú balfaszok is. Dől a hülyeség a mocskos pofájukból.
Commenter
Ja. Mindenről az ellenzék tehet. Kik is vannak 8 és fél éve kormányon?!
RonaGyuri
pontosítsunk a kormány-párti potentátok családjai gazdagodásáról van szó! =))
Clavigo
Kíváncsi lennék,,hogy a "" családok támogatása ",, ügyében.. ----- Mi múlott ezen a hombárfejű,,,szarosnyelvű , körösztyénszájszagú Furunkuluson ??
36
De, növekednének. Csak éppen a bevándoroltatott-muszlim, hindu, bantu-sokgyermekes családok támogatásai. Ők lennének az új-proli réteg-a 45 utáni magyar prolik. már kihalóban vannak.
Eladott Ország
A mindössze 17 képviselővel rendelkező, se nem keresztény se nem demokrata törpepárt csak a tavalyi évben közel 127 000 000 forint közpénzt költött el! Egy olyan párt, melynek támogatottsága nem is mérhető, mert olyan alacsony.A KDNP sok mindent képvisel, de a kereszténység szó nemigen jut eszembe, ha a párt elmúlt éveinek parlamentbeli teljesítményére gondolok. Nincs egyetlen olyan épeszű törvénytervezet, törvényjavaslat, melyet ennek az álkeresztény, antidemokrata pártnak köszönhetnénk. Nem tettek semmi olyat a magyar emberekért, amiért köszönet járna. Sem olyat, ami erkölcsi alapot adhatna a párt eszetlen költekezésére. Miközben több mint 100 000 000 forint közpénzt költöttek el egy év alatt, ezért a pénzért semmit nem tettek, tényleges közfeladatot nem láttak el. Az ugyanis, hogy a Fidesz szócsöveként funkcionálnak, édeskevés a boldogsághoz. Azt megteszi a Honfoglalás 2000 vagy épp a Realis Zöldek nevű szervezet, valószínűsíthetően teljesen ingyen. A KDNP egy vicc. Mint ahogy Harrach Péter, vagy épp Semjén Zsolt személye is vicc. Szégyenfoltjai ők egy olyan kornak, melyre még 20 év múlva is emlékezni fogunk. Azt csak remélni merem, hogy tanulni fogunk belőle, és soha többet nem adunk hatalmat olyanoknak, akik a mi meglopásunkból gazdagodnak meg.
anima
A NEM keresztény NEM demokrata NEM néppárti KDNP-s hulladék, hazudik.
Yoda69
Csak a magasjovedelmuek tudjak kielvezni maximalisan a tamogatasokat, mivel azok nem alanyi jogon jarnak, hanem adobol leirhatoak. Igy ha valaki mindjuk minimalbert keres, az csak nagyon keves tamogatast tud majd leirni.
Eladott Ország
"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa." (Máté 5: 3-12).
És valóban, ezek az erkölcsi toprongyok, ezek a haszonleső business kereszt(y)ének boldogok, mert ha nem is a mennyek országát, de Magyarországot már megkapták (az őket "megillető" részben és arányban) isten közénk alászállt élő helytartójától,. Cserébe csak gerinctelennek, szervilisnek és erkölcsileg romlottnak kell lenni. Ez pedig egyiknek sem esik nehezére, pláne ha megfizetik. És megfizetjük. Mert miről van szó? Nos, aki egy kicsit is jártas a magyar történelemben, az jól tudja, hogy az a bizonyos, nagyapáink által átélt régi vágású kereszténydemokrácia, az valójában egy nagyon szegény világ volt, amely milliőt elviselni bizony csak erős Istenhittel lehetett. „Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa” – prédikálta a pap a szentmisén az uradalmi cseléd és szolga híveinek, és ők hitték, hogy a haláluk után végre ők is elégtételt nyernek a megaláztatásukért Istentől a Mennyországban. Olyan világ volt az akkortájt, amelyben voltak előjogokat élvező bárók és grófok, és az ő teljesen jogfosztott cselédeik. Nem volt semmilyen szociális háló, családi pótlék és nyugdíj sem. Egy szoba-konyhás, zsúptetős, földpadlós vályoglakásokban lakott olykor három generáció is, emberhez méltatlan körülmények között. Bizony nem túlzok, ha azt állítom, hogy a gróf úr állatainak istállója egy wellness-lakosztály volt az ő lakásukhoz képest.
Cicamama55
Az ünnepek tiszteletére a hazudozást igazán felfüggeszthette volna a KDNP! :((((
görbetükör
Eszembe jut, amit tegnap este a tüntetésen skandáltak: lónak a f...-t!
tudode
Nem az a DOLGA a koalíciónak, hogy TÁMOGASSON, hanem az, hogy legalább az ALAPFELADATUKNAK tegyenek eleget GDP arányosan, alanyi jogon!
.
Ezek a kereszténynek magukat vallók szégyenszemre úgy DICSÉRIK a saját népnyúzó teljesítményüket, mintha a RÉPÁJUKKAL dicsekednének!
.
Pubi erről van szó:
.
www.youtube.com/watch?v=jtU9vXN8FV4
,
Ők nem gyermekek, NYAMVADT BAGÁZS!

.

.

.
Sámannus
Most azzal jönnek a foschtalicskák, hogy a salátatörvénnyel miről is szavaztak, de mint mindig most is egy rakás szart a gatyájukban tartottak, mint a közigazgatási bíráskodás ellehetetlenítéslét. Nyomorék álszentek.
relatív
Ennek a gengszterbandának - akárhogy IS hívják magukat - csak a hazugság-versenyen van győzelmi lehetősége !

Az a kommunikálás, miszerint például a ' rabszolga törvény ' néven elhíresültet a munkások érdekében ( mármint, hogy többet ' tudjanak ' dolgozni ) terjesztették elő, és szavazták meg minden ellenvélemény ellenében, egy oltári nagy hazugság.
Milyen akadálya volt (!) korábban, hogy ha lehetőség volt, és a munkás akart túlórázni, az nem volt lehetséges SEMMI !!!... viszont azt a következő jövedelem kifizetésénél meg IS kapta a megfelelő megemelt mértékben.

Az új rendelet viszont a kötelezési lehetőséget adja meg a munkáltatónak ( és nem a munkásnak ), azzal a könnyítéssel, hogy akár három év múlva kell azt kifizetnie - vagy ezen intervallumban ( egy konjunktúra minimum esetében ) ki IS adhatja szabadságban !

Hol itt a munkás érdeke ???!!!
relatív
A címben említett kívánságuk pedig egy olyan hazugság, ami sosem igazolódott, mert soha sem volt ilyen javaslatuk. Amit annak akarnak hazudni, az csak legmagasabb jövedelműek többlet dotálásának a lehetőségét takarja, érdemtelenül, és feleslegegesen, közpénzből - mivel csak az egyébként befizetésre kerülő adóból vonható le a támogatás !
cikicakk55
Már jó párszor írtam,hogy nem vagyok vallásos,de nem is bánom. Látom azokat,akik tényleg hisznek istenben,mennyire szenvednek,hogy az általuk annyira mély hitnek tartott vallásukat megtapossák,elhazudják pont olyanok,akiknek az lenne a dolga,hogy példát mutassanak kereszténységből. A gyermekek eltartása,felnevelése nem annyiból áll,amennyit ők segítenek. Azt egy gyerekre pár nap alatt elkölti a szülő. Látom a fiamnál,hogy mind a ketten dolgoznak, a feleségével, a fiam + 3 munkahelyen és még így is csak azt tudják megteremteni,hogy fizetik a lakáshitelt és iskolába járnak a gyerekek. Nincs semmi luxus,külföldi nyaralás,téli sí vagy szánkózási program,mert ahhoz olyan helyre kéne utazni,ahol minimum dombság van. Nem éheznek de ezért rengeteget dolgoznak. Nem nagyon látom,hogy segítene rajtuk a kormány. Sőt,azt vettem észre,hogy sokkal kevesebb lehetőségük van,mint 8 éve volt akkor még egy gyerekkel az igaz. Ez a kormány a KDNP-vel együtt egy népnyúzó,hazug, embertelen kormány.
Eladott Ország
Családbarát kormány márpedig csak egy van. Kérjük a családi pótlék emelését. Gondolom nem kell hozza kétharmad. De ha mégis kéne...jaaa az nem lenne probléma. Szóval hajrá családok éve. Hajrá Bulgária! Ezek mindig szajkóznak. Már '98-ban is ez ment, hogy így a polgári Magyarország úgy a polgárság... valami faszság mindig beakad nekik, és utána azt nyomatják mindenütt, mint egy őrült papagáj.
solidedge
A "keresztény" KDNP úgy gondolja, mivel a ne hazudj nincs a tízparancsolatban bátran élhetnek vele.
kereső
@solidedge: ez igy nem igaz!,mert a 9. pont erről szól:
„Ne tanúskodj hamisan felebarátod ellen!” 2Móz 20,16.

„Mit kíván a kilencedik parancsolat? Azt, hogy senki ellen hamisan ne tanúskodjam, senkinek szavait el ne csavarjam, mást rágalmazó és gyalázó ne legyek, senkinek a meghallgatása nélkül való és könnyelmű elítélésében részt ne vegyek, hanem mindenféle hazugságot és csalárdságot, mint az ördögnek tulajdon műveit, hacsak Isten súlyos haragját magamra vonni nem akarom, kerüljek. Törvényes és minden más eljárásomban az igazságot szeressem, őszintén kimondjam és megvalljam. Felebarátom becsületét és jó hírnevét tehetségem szerint oltalmazzam és előmozdítsam.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.