A puha hóban, csillagokban, az ünnepi foszlós kalácson láthatatlanul ott a jel, hogy itt van újra a karácsony. Mint szomjazónak a pohár víz, úgy kell mindig e kis melegség, hisz arra született az ember, hogy szeressen és szeressék. S hogy ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácson, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen karácsony. /Szilágyi Domokos: Karácsony /

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mindenkinek békés, szép ünnepeket. A karácsonyfa alatt állva, gondoljunk egy pillanatra azokra akik magányosak, idősek, betegek, elhagyottak. Legyen nekik is szeretet és békesség a szivükben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
„Olyan jó-jó-jó, de mondd, hány perc az ünnep?
Oh mondd-mondd-mondd-mondd-mondd, mondd, meddig tart?”

www.youtube.com/watch?v=8L4WxAChZyE
division
@durbincs: @Nessy: @Horizont: @dr. prédikátor: @Eriksson: @desiro: @Desischado: @silber13: és a többiek:
Picit lehet megkésve, de ilyenkor nem sok ideje van az embernek a család mellett: Áldott, boldog és békést karácsonyt kívánok mindenkinek itt a propin, és úgy általában is, plusz minél kevesebb anyázást a jövőben:-) Nagyon kellene egy kulturált vitatkozás már ebben az országban, legyen vége a sok rossznak, egymás elleni áskálódásoknak. Érezze jól mindenki magát a szerettei körében, hiszen a családunkért élünk.
division
@durbincs: Él még bennem a remény, legalábbis ilyenkor karácsonykor az ember másként gondolkodik sok mindenről.
csak úgy....
@Shikari: vannak ellenségeid? cs.tibi laci, neked senkid sincs ,csak bebeszéled magadnak...
tulipan
@durbincs: Te persze hülye vagy? vagy csak szimplán ,s csak így karácsonykor ? Ploestiből ? a bányakecódból, a vederrnyi bányalóvizeletpáleszed mellől?? Shikarii, Csimás kond a narancsos ploestie haverok társasága ellenére?
de ne feledd, ezek a barom barancsos haramiák,szemernyit nem hisznek,és nem is szentimentálisak,s lenyúlnak mindent amihez csak hozzáférnek?
Hisz a Ploesti bányakeconál a Te lehetséges Balatoni-kecód, ablakkal,folyóvízzel,káddal - az neked már Hawaii ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.