Én még emlékszem. Mindenre. Te rohadék! Egyetemista voltam, mint te. Joghallgató, mint te. Politizáló, mint te. Csak én Pécsett. 1989.június 16-án volt Nagy Imre kommunista mártírminiszterelnök újratemetése. A sok mamlasz magyar, és a külföldi sajtó elhitte neked, hogy te zavartad haza az oroszokat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"És évről évre jobban megharagudtam rájuk. Mert kiárusították fiatalságukat, tisztaságukat, hitelességüket. Kiderült, hogy csak választásoktól választásokig terjed a látóterük, soha nem lesz belőlük a szó churchilli értelmében államférfi, csak politikai sakálok csoportja. Valaki egyszer figyelmeztetett: Vigyázz! Ezek bűnözők!
Nem hittem el. Ma már tudom. S Orbán Viktor neve számomra szimbólummá vált. Egy nyolcvan év óta lezüllött ország még mélyebb politikai lezüllesztésének a szimbólumává. Holott a sors megadta neki a ritka lehetőséget, hogy sarokkő lehetett volna a magyar történelemben. De ő pénzt akart keresni. Népvezér akart lenni. Tündökölni akart az emberek felett. Ezt is megkapta. Látni fogjuk még, amint eldobott kőként az út szélén hever…”.
/Popper Péter/
tudode
Na!
.
FASZA GYEREK ezek után kukkold meg magad a tükröcskédben!!!
.
Meglátod KI A LEGSZÉLHÁMOSABB az EU "vásott költeként" is!
.
Bratyizás csak a cikk hangneme miett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.