HÉV a Kálvin téren, alagút a fejpályaudvarok közt, eltűnő Déli, új híd, atlétikai központ és diákváros. Interjút készített Fürjes Balázs Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkárral a Demokrata hetilap, a beszélgetésben sok szó esett a kormány és a főpolgármester fővárosi beruházásokkal kapcsolatos ígéreteiről, amelyek alaposan felpörögtek az 2019. őszi önkormányzati választások közeledtével.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Részletek???

Sokkal inkább tűnik csökkentett habzású paraszt-vakításnak

Előre kell bocsássam – ezt annak idején többször meg is tettem – Őfenesége 1000 milliárdos ígérgetései egy jelentős hányada sokkal inkább fenyegetés a főváros szempontjából; elvonván a pénzt, energiát és a figyelmet a valóban fontos momentumoktól.
„Interjút készített Fürjes Balázs Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkárral a Demokrata hetilap” – írja az index.hu.
Elsőre azt hittem, hogy mikor néhány héttel a nagy bejelentés – az apropó a derék Tarlósch-pajtás újraindítása – igazi ígéret/fenyegetés cunamiját követően a főváros újrázni akaró ura sajtótájékoztatóján az orbáni kínálat egy részét nem említette csupán nem akart annyit beszélni. Most a derék Fürjes köz-pártkatona már komplett ügycsoportokat (többükért nem is kár) negligált interjújában!
Talán ott lehet a gond, hogy a „alkalmas időben vagyunk, közösen építhetjük a várost és ha élünk az eséllyel, Budapest legsikeresebb évtizedei jönnek” vélekedést a többség nem igazán támasztja alá! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.