A munkáltatók ezentúl nem kapnak állami támogatást munkavállalóik lakhatásának biztosítására. Január 1-jétől megszűnt a mobilitási célú lakhatási támogatás és a lakáscélú munkáltatói támogatás adómentessége, továbbá változtak a munkásszállásra vonatkozó szabályok - hívja fel a figyelmet az adóhatóság a honlapján közzétett tájékoztatókban.

Forrás: kiadoalberlet.hu
Feltöltő: olahzsuzsanna
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A költségvetésnek minden lenyúlható fillérre szüksége van!
Eladott Ország
Budapesten nemrég szobrot avattak a kisgyermekeket nevelők tiszteletére. Az átadáson kint volt a fél Fidesz, hisz meg kell mutatni, hogy különösen a családok évében a kormány nagyon, de nagyon tiszteli az anyákat és gyermekeiket. Novák Katalin boldogan mosolygott az átadáson, miközben ő is pontosan tisztában van azzal, hogy mi a valóság ezzel szemben. Na de lássuk a fotót elsőként:
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/11/Download.jpg
Ez ám a siker. Miközben szobrokat adnak át a hála és tisztelet nevében és miközben a családok évének hazudják 2018-at, addig magasról tesznek arra, hogy a valóságban mi is történik a kisgyermekes – illetve bármely egyéb -családokkal. Meglepetés persze nincs, mindössze folytatják azt amit elkezdtek, egy ország lerombolását.De várhatunk mást ettől a büdös-bunkó narancsos és álkeresztény bandától ?
uploads.disquscdn.com/images/a001fc4ac05d23a2d206542128dcc1c2c50c67e325a7f2ae6634150208362dc4.jpg?w=600&h=337

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.