A budapesti nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki nyereségvágyból – húszezer forintért – tizenkétszer szúrt meg egy taxisofőrt.

Ezzel zárta le a tizenkétszer megszúrt taxis ügyét a rendőrség

A 32 éves G. Richárd 2018. május 25-én 2 óra 40 perc körül Budapest IX. kerületében, a Nagyvárad téren beszállt egy taxiba, majd Pesterzsébetre vitette magát. A férfi útközben elővett egy kést és tizenkétszer megszúrta a sofőrt, majd a pénzét követelte. G. Richárd ezután a sértett pénztárcájával elmenekült a helyszínről. A taxis súlyos sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói a lefoglalt térfigyelő, illetve biztonsági kamerák felvételei alapján rövid időn belül azonosították az elkövetőt, akit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályával együttműködve még aznap este Vecsésen, egy parkolóban elfogtak. A rendőrök G. Richárdot gyanúsítottként hallgatták ki, amely során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az emberölés bűntett kísérlet miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha beáll a csapatba felfüggesztettel megússza !!!
gazdag dezső
Mivel valószínű,hogy egy roma elkövetőről van szó,így egészen másként járnak el veleNincsen egyenjogúság az országunkban ! Emlékezzünk a tanárt meggyanúsító szülők / Romák/belelentésére minden bizonyíték nélkül azonnal letartóztatták a tanárt,és több hónapig volt letartóztatva.Miután kénytelenk voltak a szülők valami belső indittatás miatt visszavonták a feljelentést .Kiderült azért jelentetek ilyet,mert megakarták bosszúlni amiért a gyereknek egyest adott Addigra tönrement a tanár családi élete,és az iskola is felmondott neki .Nemtudjuk a család kapott-e valami ejnye-ejnyét.Vagy aki erősen ittasan bedrogozva két kiváló embert küldött a halálba 100-120-as sebességgel .50 heyett . most is szabadlábon van .Engem 50 helyett 70 sebesség miatt 45 ezerre büntettek .Talán nem vagyok a belügyminiszternek a besugja ,barátja !Vagy valmi más hibádzik .!
Borsodi
Ez nem bevándorló volt mert a nevét nem írták ki.A nehezen be illeszkedni,dolgozni nem akarók nevét hallgatják el.Fel kéne akasztani,de enyhítő körülmény,hogy él a taxis ezért csak lőjék agyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.