Négy pontról indulva akasztanák meg a budapesti forgalmat, hogy végül a Kossuth téren tüntessenek. 

Egész Budapestet blokád alá vonják szombaton a tüntetők – videón a tervek

Fotó: MTI

Molnár Áron színész is részt vesz a Budapest Blokád nevű tiltakozáson szombaton. A január 19-i demonstráción a tüntetők négy budapesti helyszínen gyülekeznek, és létszámtól függően a járdán, vagy az egyik vagy mindkét autós sávon elindulnak a Kossuth térre. Mindezt Molnár a Facebookon közreadott videójában magyarázza, és azt is megmutatja, milyen szimbólumot találtak ki a tiltakozók.

(hvg.hu)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

creativehun
@Shikari: Megpróbálom elképzelni ahogy a létszámhiánnyal küzdő rendőrség mondjuk ...keveset mondok..10 ezer tüntetőt egyenként igazoltat. Mondom...megpróbálom elképzelni...de nem sikerül!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
creativehun
@Shikari: Megpróbálom elképzelni ahogy a létszámhiánnyal küzdő rendőrség mondjuk ...keveset mondok..10 ezer tüntetőt egyenként igazoltat. Mondom...megpróbálom elképzelni...de nem sikerül!
staro2
Előre bocsátom, hogy mélységesen egyetértek a tüntetésekkel és hiszem, hogy ez a tolvaj bandát csak erővel lehet a francba zavarni.

Az egy másik kérdés, hogy ha én ilyen demonstrációt szerveznék, biztos, hogy a terveimet nem hoznám nyilvánosságra 5 nappal előbb, hogy a hatalom kényelmesen felkészülhessen.
Macskaszem
@Shikari: Milyen demokrácia az, ahol nem lehet tüntetni te anyád majma?
Csaba1234
És mégis hogyan?A tüntetők beférnek egy metrószerelvénybe.
Macskaszem
@Shikari: A csendes békés tüntetés viszont egy kalap sz@rt se ér, úgyhogy annál erősebb dologra van szükség. Mondjuk a metró helyett lezárhatnák a multi gyárakhoz vezető utakat. Mondjuk kezdhetnék az Audival, aztán sorba a többit. Az ütősebb lenne.
Macskaszem
@Shikari: Ne zavarjon, hogy a békés tüntetők székházat gyujtogattak autókat, kukákat borogattak, a felszedett macskakővel dobálták a rendőröket, és egy tankot is elkötöttek. Mégis mit kellett volna csinálni a rendőröknek? Kérelmet benyújtani, vagy mi a sz@rt?
Aki Én
@Shikari: Látom, az újévben sem lettél okosabb.
Azt azért eldönthetnéd, hogy kevesen vannak, vagy megbénítják a forgalmat.
Egyébként minden megszólalásod antidemokratikus, mint minden fideszesnek mondott hazaáruló gecinek.
Macskaszem
@Shikari: Ó igen, a békés kukaborogatókat meg az ártatlan gyújtogatókat megfékezték a terrorista rendőrök.
justhpeter
@Shikari: Korán keltél a gondolkodáshoz, ezért ma ez már nem jön össze.
20-30-40 ezer embert bekerít a rendőrség ? Esetleg nagy bátorságában igazoltat ? Hány emberrel ? Ennél, vagy nagyobb létszámnál már a rendőr maximum forgalmat irányít, vagy fut mint a nyúl. Tanács: nem kell korán kelned, úgysem jön meg az eszed.
namihami
@Macskaszem: @justhpeter: Nem fáradtatok még ezekbe bele? Tök fölösleges minden erőlködés, az ilyenek már nem fognak megváltozni. Boldogok a szellemi szegények, mert övék Orbán országa! Szánalmat a környezete iránt kéne érezni. Azok vannak velük nap mint nap. Mi itt, ha már nagyon unjuk, szimplàn átlépjük őket. Azok a szerencsétlenek nem tehetik meg a környezetük miatt. Félő, hogy a család is ebben kényteldn élni. És ha még át is veszi...
justhpeter
@namihami: Ne is változzon egyik sem. Shikarinak is és a többi Orbán-hívőnek meg kell ismernie Orbánnal együtt a bukást, mert talán a hívek még okulhatnak belőle. Ha nem az sem baj, akkor majd elsüllyednek a gazdaállatukkal együtt vagy újat keresnek maguknak.
namihami
@justhpeter: Ne hidd, hogy tanulna. És pláne elsüllyedni se nem fog, se nem hagyja.
'45 után az ilyen 'kisnyilasok' lettek a legvéresebb szájú kommunisták. Ezek az orbanistàk lesznek, az Orbán bukás után, azok, akik a legjobban fogjàk köpködni és követelni a felelősségre vonását. És ők csak azért álltak mellé, hogy belülről bomlasszák a rendszerét. Mint arra már volt példa kishazànk hasonló mentalitású rendszerében.
justhpeter
@namihami: Ez a "belülről bomlasztás" mint visszatérő momentum tetszik. de csak a tudatlanok gondolhatják, hogy kétszer el lehet játszani.
namihami
@justhpeter: Amíg lósz@r... Gondolod, hogy csak(?) kétszer? Csak akkor már az ""újorbanisták"" fogják.
Ezt a viceházmester-mentalitást az emberek egyrésze gendtikailag hordozza. Azt hihetnénk, hogy az a közép- és alsóbbosztály , akiket már nem tud az orbáni kassza kifizetni, mert annyi már mégsincs benne, az nem rajong. És mégis még mindig cirka kétmillió a honi fan. A kintiekre mindig jut, mert ők feltétlen kellenek. De ezek nagyrésze, akik itthon imádják, már nem ülhetnek a tűz körül. És látod, mégis...
Na ezeket hívom én a viceházmestereknek. Ezek jelentettek úgy a nyilasok, mint a kommunisták alatt. És fognak eztán is.
Rockxy
Sokan lesznek a tüntetők, mer a hatházi beígérte nekik is a lóf@szt.
Hülye aki ezt kihagyja.
Desischado
@staro2: Nálad a pont, én sem értem, hogy ezt miért kellett. Így a fidesznek van ideje felkészülni.

@bakcsubakka: Én úgy hallottam, hogy komentekként 2 eurót kapnak. Ezt egy bérkommentelő írta. Most gondold el, napi húsz komi, - 40 euró. A bolondnak is megéri.
Remélem, nem hagyják abba, mert ez így nem mehet tovább. Hajrá, mindent bele!
laszlobihari
@namihami: nekem Hofi jutott erről az eszembe, Ő mondta " nyalták a párt seggét, hogy mielöbb aranyeret kapjon!", ez a magyar virtus az igazi belűlről bomlasztás! ezeknek mindegy melyik nyíláson hatolnak be!
Borsodi
Már nem a rabszolga törvény ellen kell tüntetnünk,hanem a jelenlegi kormányunk ellen.Elég volt ebből a rendszerből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.