Blanka, egy kecskeméti gimnazista lány most a rendszer legádázabb ellensége.

Rászabadították a kormánymédiát a gimnazista lányra: "bukásra áll a mocskos szájú diáktüntető"

Még december 21-én mondta el dühös beszédét egy kecskeméti kormányellenes tüntetésen Nagy Blanka, a helyi Móra Ferenc Gimnázium tanulója. 

A fiatal lány a Fideszt egy undorító, alattomos, ocsmány és fertőző járványhoz hasonlította, a holdudvart pedig mocskos tolvajbandának nevezte.

A kormánymédia most kezdett durva ellentámadásba. Először vasárnap az Echo TV műsorában támadta be a lányt Bayer Zsolt, és illette ezekkel a jelzőkkel:

kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis proli.

A lány a HVG-nek adott nyilatkozatában erre úgy reagált:

Ha én annyi idős lennék, mint Bayer, belegondolnék, hogy ilyen szavakkal beszélek egy 18 éves emberről. Nézzen tükörbe, és hallgassa végig a megszólalásait, amiben káromkodik, és úgy próbáljon ítélkezni meg felette, hogy ő is ezt csinálja.

Úgy tűnik, ez csak olaj volt a tűzre, mert azóta a kormánymédia szabályos össztüzet zúdított a diáklányra. Kezdte a Ripost azzal, hogy 

Blanka több tárgyból bukásra áll, és sokat lóg az iskolából, azt gyanítják, le sem fog tudni érettségizni.

A lány ezeket cáfolta, állítása szerint nem áll bukásra, és nincs 100 órás hiányzása sem.

A Ripost cikkét sorra veszik át a kormánypárti médiumok, megjelent azóta az Origo, a Figyelő és a Lokál hasábjain is. 

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Az nemzet új ellensége, az ember aki fenyegetést jelent a kétharmados többségre...egy 18 éves gimnazista.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Veleda: tegnap 10:18
Valami elindult ebben az országban és én bízom benne,hogy ez egy olyan valami,ami a kislányt inkább kiemeli,mint bedarálja. Nagyon bízom benne,hogy a Fidesznek megvannak számlálva a napjai. Az ellenzék ha kicsit későn is kapott észbe,de kitart és összefogja az embereket,nem Fidesz módra ugrasztja össze a különböző pártok szimpatizánsait,akkor a nép összefog,már nem LMP,DK, MSZP,Momentum stb lesz az ország,hanem a Magyar nép harca egy diktatúra ellen.Aztán persze ha sikerül Orbánt és bandáját szűk cellákba zárni,akkor biztos vissza jönnek a pártok,de remélem akkor már látni fogják,hogy melyik pártból ki az aki megérdemli,hogy az országgyűlésbe kerüljön,miniszter,államtitkár legyen. Én nagyon bátor kislánynak tartom és büszke vagyok,hogy nekünk ilyen 18 évesünk is van.
cikicakk55
@Eriksson: Na megpróbállak tételesen cáfolni.Az idősebb fiam,mikor mi elkezdtünk politizálni itthon,már nős ember volt és lassan a második gyereket várták.Nagyon ritkán járt haza,mert ahhoz,hogy megéljenek lakáshitel( forint alapú) A lakás berendezése,mind banki kölcsönökből ment. Ritkán ha haza jött azt a kis időt nem politizálással töltöttük,mert örültünk,hogy látjuk.Tehát nem itthonról indult a politizálhatnékja. Inkább elege lett abból,hogy dolgozik mint az állat, a gyerekét majd a gyerekeit csak hétvégente láthatja. Ráadásul mint dolgozó ember meglátta mit jelent,mikor egy tajt parasztot neveznek ki igazgatónak,aki azt sem tudja mi kell egy aszfaltba A fiam labor vezető egy aszfalt minősítő cégnél. Ez volt a gyújtó lökés nála mjad megtapasztalta,ha nem úgy táncol ahogy a parasztvezér diktál akkor Ő repül és nem a Fideszes felkent rokon. Ő nem vállalta,hogy az aláírását adja a szar minőségű aszfaltra,így ott hagyta volna akkor is ha nem tanácsolják el.Most jó munkahelye van,nincs főnöke,ugyan azt csinálja,de itt az van amit Ő mond és szerencsére arra,amerre dolgozik,nincs is gond az aszfaltokkal. A kicsi 22 évvel fiatalabb nála( Istenem,becsúszott 42 éves koromban,de nem bántam meg.) Ő A Fidesz felbukkanásáig nem sok politikai beszélgetést hallott tőlünk,mert bár nem voltam megelégedve Gyurcsánnyal,de most már tudom,hogy miért. Mondhattok rá bűűr mit,kiscserkész a lopásban és a korrupcióban Orbánékhoz képest.Persze nem kívánom vissza,azért annyira nem volt a szívem csücske. A kórházban 35-40 betegre vannak délelőtt 3-an,délután ketten éjjel egy nővér.Ő van egyedül férfi ápoló. Na ott meghalni sincs idő,nem,hogy politizálni.Bár hallotta amint szidjuk a Fideszt,de Ő tanult és mi igyekeztünk úgy beosztani a kevéske pénzünket,hogy Ő ne lássa,hogy mi legtöbbször nem is eszünk,csak neki jusson.Tehát nem azért nem szídja a kormányt,mert nem érdeke,hanem mert nincs rá ideje. Leghamarabb ebédelni van ideje,de max 10 perc.
cikicakk55
Folytatom: A kórháznak meg volt a saját érdeke,mert jó befektetés volt Viktort havonta 50.000 ft-al támogatni.Hidd el,nem a bukásra állókat támogatták. Két évig kapta a havi 50.000 ft -ot és most 3 évig dolgozik havonta 80-10 napot is 12 órában 150.000 ft-ért. Szerinted megérte befektetni nekik a pénzt.Kizsigerelik a két év 50.000 forintos támogatásért Tolmácsolt nem is egyszer orvoscsoportoknak és egy újzélandi orvoscoport felajánlotta neki,hogy kifizetik a két év adósságát,elküldik a repülőjegyet,lakás és munka várja kinn,csak menjen. Nem ment,mert az aojának 2 éve agyműtétje volt én is sőlyos beteg vagyok,azért van,hogy napokig nem láttok,vagy csak éjjel,mert nem tudok aludni a fájdalomtól és a gyógyszerektől. Ő miattunk nem ment el,mert onnan nem tudott volna értünk semmit tenni. Hiába kértük,hogy menjen,építse a karrierjét kinn és ha jól keres küldjön haza pénzt,de Ő azt mondta,Látni szeretne bennünket,nem egy idegen orvosnak pénzt küldeni,hogy törődjön velünk. Van igaz is abban amit írsz,de van olyan is,amit a te bizonytalanságod okoz.Én úgy vettem észre te még mindig nem tudod melyik oldalra állj és ezért nem is hibáztatlak. lehet,van a családodban Fideszes,aki vigyázz ne hogy elcsábuljatok.( ne vedd készpénznek,csak egy feltételezés volt. Majd egyszer biztos te is megállapodsz valahol.Sok sikert.
Eriksson
Kedves @cikicakk55:
El tudom képzelni, hogy milyen sok nehézséggel kell megküzdened az élhető mindennapokért. Viszont ha körülnézel, kevés embernek van meg az a lehetősége, hogy úgy éljen, ahogy szeretne.
Ahogy olvastam a posztodat, néhány gondolatsor merült fel bennem. Ahány ember, annyi sors. Olyan jóléti intézkedés nem létezik, hogy mindenki elégedett legyen. A saját problémáit csakis saját maga tudja megoldani.
Korodból és leírásodból következtetve, te bőven éltél az előző rendszerben. Így biztosan emlékszel rá, hogy aki nem volt párttag, az nem tölthetett be semmilyen magasabb állást. Akkor is úgy volt, hogy a vezető szerepben nem mindig a gyakorlati tapasztalat volt az elsődleges, hanem a kapcsolati tőke. S a vezető személye nem is lényeges, ha jó szakemberek veszik körül. S ez azóta is így van, hiába volt rendszerváltozás.
Végül arra, amit feltételezel velem kapcsolatban: Én egy begyepesedett párton kívüli, közel 70 éves ember vagyok, aki már megoldotta élete fő problémáit, s mint ilyen, elvagyok a magam gondjával, bajával, ami a korommal együtt jár. Pártszempontból nincs bennem bizonytalanság, mert alapjában nem politizálok, kizárólag ezen a közösségi oldalon teszek úgy, mintha. S itt sem a politika miatt vagyok, csak valahogy mindig belekeveredek.
Az én családom is (43 és 44 évesek 2-2 gyerekkel)szanaszét van, élik a maguk életét, mi meg kettesben a magunkét. Mi nem szoktuk szidni a kormányokat, sem a régebbieket, se a mostanit, de tőlük sem hallottam ilyesmit sohasem. Szóval így élünk mi.
Ettől függetlenül véleménye mindenkinek lehet, kinek-kinek vérmérséklete szerint. Egyetlen dolog ami taszít: a végtelen arrogancia beszédben, viselkedésben, amit egyesek megengednek maguknak abban a tévhitben, hogy az a szabadság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.