Blanka, egy kecskeméti gimnazista lány most a rendszer legádázabb ellensége.

Rászabadították a kormánymédiát a gimnazista lányra: "bukásra áll a mocskos szájú diáktüntető"

Még december 21-én mondta el dühös beszédét egy kecskeméti kormányellenes tüntetésen Nagy Blanka, a helyi Móra Ferenc Gimnázium tanulója. 

A fiatal lány a Fideszt egy undorító, alattomos, ocsmány és fertőző járványhoz hasonlította, a holdudvart pedig mocskos tolvajbandának nevezte.

A kormánymédia most kezdett durva ellentámadásba. Először vasárnap az Echo TV műsorában támadta be a lányt Bayer Zsolt, és illette ezekkel a jelzőkkel:

kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis proli.

A lány a HVG-nek adott nyilatkozatában erre úgy reagált:

Ha én annyi idős lennék, mint Bayer, belegondolnék, hogy ilyen szavakkal beszélek egy 18 éves emberről. Nézzen tükörbe, és hallgassa végig a megszólalásait, amiben káromkodik, és úgy próbáljon ítélkezni meg felette, hogy ő is ezt csinálja.

Úgy tűnik, ez csak olaj volt a tűzre, mert azóta a kormánymédia szabályos össztüzet zúdított a diáklányra. Kezdte a Ripost azzal, hogy 

Blanka több tárgyból bukásra áll, és sokat lóg az iskolából, azt gyanítják, le sem fog tudni érettségizni.

A lány ezeket cáfolta, állítása szerint nem áll bukásra, és nincs 100 órás hiányzása sem.

A Ripost cikkét sorra veszik át a kormánypárti médiumok, megjelent azóta az Origo, a Figyelő és a Lokál hasábjain is. 

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Az nemzet új ellensége, az ember aki fenyegetést jelent a kétharmados többségre...egy 18 éves gimnazista.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Folytatom: A kórháznak meg volt a saját érdeke,mert jó befektetés volt Viktort havonta 50.000 ft-al támogatni.Hidd el,nem a bukásra állókat támogatták. Két évig kapta a havi 50.000 ft -ot és most 3 évig dolgozik havonta 80-10 napot is 12 órában 150.000 ft-ért. Szerinted megérte befektetni nekik a pénzt.Kizsigerelik a két év 50.000 forintos támogatásért Tolmácsolt nem is egyszer orvoscsoportoknak és egy újzélandi orvoscoport felajánlotta neki,hogy kifizetik a két év adósságát,elküldik a repülőjegyet,lakás és munka várja kinn,csak menjen. Nem ment,mert az aojának 2 éve agyműtétje volt én is sőlyos beteg vagyok,azért van,hogy napokig nem láttok,vagy csak éjjel,mert nem tudok aludni a fájdalomtól és a gyógyszerektől. Ő miattunk nem ment el,mert onnan nem tudott volna értünk semmit tenni. Hiába kértük,hogy menjen,építse a karrierjét kinn és ha jól keres küldjön haza pénzt,de Ő azt mondta,Látni szeretne bennünket,nem egy idegen orvosnak pénzt küldeni,hogy törődjön velünk. Van igaz is abban amit írsz,de van olyan is,amit a te bizonytalanságod okoz.Én úgy vettem észre te még mindig nem tudod melyik oldalra állj és ezért nem is hibáztatlak. lehet,van a családodban Fideszes,aki vigyázz ne hogy elcsábuljatok.( ne vedd készpénznek,csak egy feltételezés volt. Majd egyszer biztos te is megállapodsz valahol.Sok sikert.
Eriksson
Kedves @cikicakk55: El tudom képzelni, hogy milyen sok nehézséggel kell megküzdened az élhető mindennapokért. Viszont ha körülnézel, kevés embernek van meg az a lehetősége, hogy úgy éljen, ahogy szeretne.
Ahogy olvastam a posztodat, néhány gondolatsor merült fel bennem. Ahány ember, annyi sors. Olyan jóléti intézkedés nem létezik, hogy mindenki elégedett legyen. A saját problémáit csakis saját maga tudja megoldani.
Korodból és leírásodból következtetve, te bőven éltél az előző rendszerben. Így biztosan emlékszel rá, hogy aki nem volt párttag, az nem tölthetett be semmilyen magasabb állást. Akkor is úgy volt, hogy a vezető szerepben nem mindig a gyakorlati tapasztalat volt az elsődleges, hanem a kapcsolati tőke. S a vezető személye nem is lényeges, ha jó szakemberek veszik körül. S ez azóta is így van, hiába volt rendszerváltozás.
Végül arra, amit feltételezel velem kapcsolatban: Én egy begyepesedett párton kívüli, közel 70 éves ember vagyok, aki már megoldotta élete fő problémáit, s mint ilyen, elvagyok a magam gondjával, bajával, ami a korommal együtt jár. Pártszempontból nincs bennem bizonytalanság, mert alapjában nem politizálok, kizárólag ezen a közösségi oldalon teszek úgy, mintha. S itt sem a politika miatt vagyok, csak valahogy mindig belekeveredek.
Az én családom is (43 és 44 évesek 2-2 gyerekkel)szanaszét van, élik a maguk életét, mi meg kettesben a magunkét. Mi nem szoktuk szidni a kormányokat, sem a régebbieket, se a mostanit, de tőlük sem hallottam ilyesmit sohasem. Szóval így élünk mi.
Ettől függetlenül véleménye mindenkinek lehet, kinek-kinek vérmérséklete szerint. Egyetlen dolog ami taszít: a végtelen arrogancia beszédben, viselkedésben, amit egyesek megengednek maguknak abban a tévhitben, hogy az a szabadság.
Pegero
@Eriksson: Ritkán olvasok ilyen jól összefogott elfogulatlan kommentett!
Csak gratulálni tudok!
Pegero
@cikicakk55: Minden hozzám intézett hozzászólásodat elolvasom, de most @Eriksson összefoglalta helyettem is a lényeget! Nincs hozzáfűzni valóm!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok