Ötvöskónyi – Brutális támadás Somogy megyében: egy 13 éves kisfiúnak esett neki három kutya Ötvöskónyiban. A fiú életveszélyes sérüléseket szenvedett. A 13 éves kisfiút egy helyi óvoda előtt támadták meg: az ebek többször is megharapták, végül egy helyi férfi mentette meg, majd egy közeli házba vitte – írja a Sonline.hu. A portál értesülései szerint a kisfiút életveszélyes állapotban szállították kórházba. Az ügyben megkeresték a polgármestert is, aki elmondta: a négylábúakkal korábban is gond volt, annak ellenére, hogy még villanypásztor is van a tulajdonos ingatlana körül.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A sérülést a kutyák gazdája okozta, nem foglalkozott, ill. támadásra nevelte a kutyáit, lehet, hogy éheztette őket és a kutyák az emberen álltak bosszút.
A törvény tilthatná már a nagytestű kutyák szaporítását és tartását!!!
Ha ezt kormányzatilag nem szabályozzák soha nem lesz rend.
Sok gyerek és ember fog áldozatul esni.
olivér
Ezt a mocskosságot külön tételként betenném a BTK-be,az ilyen kutyák gazdái ne úszhassák meg a súlyos börtönbüntetést.Ha ilyen kutyát tart,tartsa úgy mint egy ragadozó vadat,ne mentegethesse magát semmilyen magyarázkodással.Ez kit érdekel,ember sérült vagy néha hal is meg,börtönbe az ilyen agyament emberrel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.