A Gundel egyáltalán nem a puritánság jelszavával állította össze a 130 oldalas pályázatát, hogy elnyerje a miniszterelnökségi menza üzemeltetését.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
"Nem sokra tartom a felkapaszkodott és újgazdag embereket, mert nem elég az ismertség és a pénz, ha nem párosul mellé tudás, műveltség, neveltetés és tradíciók. Néha azt gondolom, hogy megtehetem, hogy kézzel eszek az étteremben, mert tökéletesen tudom, hogyan kell ezüsttel enni."
Kajdi Csaba
Egyetértek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Na jó, hát azt mindenki tudja, hogy a kormány hazudik, amikor megszólal.

A Gundelnak megéri a ráfizetés, (ha ugyan nem mi fizetjük ki a kormány helyett), mert a sok rendezvény mindent behoz, sőt még a turistákat is oda lehet irányítani, hiszen azt is az Orbán család intézi.

Ez már megfogalmazódott bennem, amikor megtudtuk, hogy ki étkezteti a kormányt.
lampa laz
@CsipkeRózsa: récsöl adott nekik némi haladékot mielőtt az elhíresült "saját lábon álló" csülkeit ráteszi a Gundelre IS. Gundel palacsinta helyett, Gundel bukta lesz...
CsipkeRózsa
@lampa laz: A Gundel palacsinta helyett esetleg lehet Récsülke is.
kereső
@lampa laz: Nincs már ott haladék- a Gundel Kft a Danubius Hotels Zrt leánya, (tulajdona), az meg mészáros lölő-é a Konzumon keresztül.
lampa laz
@kereső: óóóó, így egészen más, már gundel is beállt a cselédek sorába, így lett ő házi a szakács.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.