Egyelőre sem a látogatás időpontja, sem a napirendje nem biztos, a jelek szerint az orosz fél dönt mindkettőben. Aszódi Attila menesztése is összefüggésben lehet a vizittel. Magyarországra jön idén is Vlagyimir Putyin – értesült egymástól több, független forrásból a Népszava. A magyar és az orosz elnök az elmúlt években mindig találkozott legalább egyszer, így ebből a szempontból nem meglepetés a vizit, egy kormányzati forrásuk egyenesen "logikusnak" nevezte a látogatást.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"...egy kormányzati forrásuk egyenesen "logikusnak" nevezte a látogatást." Így van. Csatlós országoknál mindenképpen logikus. Legfeljebb az a meglepő, hogy nem a more repül Moszkvába. A boldog brezsnyevi időkben lábhoz rendelték az elvtársakat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Igen a logikus a leglogikusabb jelző!! =))
simmering73
"...egy kormányzati forrásuk egyenesen "logikusnak" nevezte a látogatást." Így van. Csatlós országoknál mindenképpen logikus. Legfeljebb az a meglepő, hogy nem a more repül Moszkvába. A boldog brezsnyevi időkben lábhoz rendelték az elvtársakat.
karma1
@simmering73: ja, Hruscsov is csak asszem egyszer jott Magyarorszagra, - akkor minket kitettek az Ulloi utra integetni a gepkocsisornak,...Kaptunk magyar es piros zaszlokat, mondtak, hogy olyan magasra emeljuk, ameddig csak tudjuk,...
Kepzeld el, hogy jott volna ide a sok mumia, brezsnyev papa, - ha jol tudom, o is mindenhova vonattal jart, nem csipte a repulot. Hat maceras is lett volna a rengeteg kituntetes sulyat cipelni mindenhova magaval...:)
Clavigo
Ellenőrzi a legújabb birtokot.,meg a helyi Főcsicskát..
Kookas
@simmering73: és járt a nyelves puszi!
RonaGyuri
@Kookas: náluk csak a puszi, míg lengyel barátaink szerint ezeknél már többről van szó! =))
solidedge
Putyin Oroszország legnyugatibb tartományát jön meglátogatni.
Sámannus
Szerintem kiadja az ukázt a helyi kommandójának, és kimarkolja a kasszából a sápot. A pohosnak csak a kismadár szerepe jut aki repked egy kalickában. Péntekenként felolvassa a heti fejlágyítót, ennyi a dolga csak.
Rockxy
A junkert persze nem híják.
Túl sok pálinkába kerülne.
libellle
@Rockxy: inább pálinka amennyiben szereti, de az legalább nem kerül ektek és föleg nekünk milliardokba

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.