Bocsánatkérésre kötelezte a bíróság, de polgári engedetlenséget fog alkalmazni, az iratot letétbe helyezi egy közjegyzőnél és addig nem hozza nyilvánosságra, ameddig az országgyűlési képviselő nem kár bocsánatot Orbán Viktor miniszterelnöktől és nem határolódik el az O1G logótól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Jogkövetés FIDESZ módra.
Hogy is van ez? A számukra kedvező bírósági ítéleteket hetekig reklámozzák közpénzen, ami hátrányosan érinti őket, az abban foglaltak végrehajtását feltételekhez kötik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
,,Ötöske,, erre külön rá fogsz fizetni !!!
Már látom téged se az ,,ESZEDÉRT,, tart a csutipatkány, hanem a ,,selymes nyelvedért,, !!!
tudode
És akkor mi van!
.
Nem Hadházy adta a "génius" becenevet, hanem ÖSSZEVESZETT két tettestárs, nem máson, mint minden állampolgár azon HORKANT FEL a régi csibészek egyike, hogy érintette a zsebét attól, akit KÖZLÓVÉBÓL FELEMELT, cinkelt kártyásként lett ÉLET, HALÁL ura az aki SOROSTÓL kezdve napjainkig mindig .. J Ó .. I D Ő B E N ... J Ó.. H. E H E Y E N volt/van !
.
---- Orbán, Simicska: régen barátok voltak 15-02-08
.
propeller.hu/itthon/3396517-bayer-zsolt-megirta-bocsanatkerest-de-nem-adja-oda#v2354733
.
Az országnak pedig NYUGALOMRA LENNE SZÜKSÉGE ehelyett a 30 éve tartó "kisebbségi" DRÁGA nemzethy CIRKUSZ helyett Isten nevével fűszerezve!
.
Egy nap nyugalom nincs ettől a SZÖRNY BAGÁZSTÓL!
csipetke
Nem is kell,hogy a bocsánatkérést odaadja Hadházynak,a blogján kell fentlennie egy hónapig.Asszem ha ez az iromány ott megjelenik,akkor lesz bayer blogja látogatott igazán.Nem világos,hogy Hadházynak miért kéne bocsánatot kérnie orbántól az O1G miatt?Nem ő találta ki,és nem állt egyik ellenzéki mögött sem pisztollyal,hogy használják a logót.Ez a bayer tényleg ilyen sötét?
csipetke
Ja,és az O1G logót egy ügyvéd levédette,a használatáért nem kér pénzt,bárki szabadon használhatja.Akkor most hogy is van ez?
Nessy
Bayer azt hiszi, hogy ő most milyen fasza gyerek. A mondat folytatását nem írom le.
papa.49
@Nessy: A jelző végéről lehagyva az ,,a,, betűt TALÁLÓ !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.