Nem tartja hibásnak magát az a férfi, akinek három elszabadult kutyája kis híján halálra marcangolt egy tizenhárom éves kisfiút Ötvöskónyiban. A pécsi klinikán fekvő kis hős – aki a megvadult állatok figyelmét magára vonta, hogy húga életét mentse – válságos állapotban van, még számtalan műtét vár rá.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Nagyon sajnálom a gyereket, remélem, gyorsan meggyógyul.
De sajnálom a kutyák gazdáját is, mert ahogy írja, sok a tolvaj, rendszeresen bejárnak a kertjébe, a kaput, amit zár, mindig kinyitják.
Szabadon garázdálkodnak a tolvajok, ellenük senki nem tesz semmit. A portáját meg ha védi a tulaj, abból csak neki lesz baja. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
olivér
@1magyar: van ilyen törekvés az alanyi alapú támogatások kivezetésével és a közmunkára kötelezéssel jelenleg is .
1magyar
@olivér: Csak az a baj, hogy ez a dolgozó embereknek sem jó mert felemelték a nykorhatárt és saját tapasztalatból tudom, hogy nem tudunk 65 éves korunkig úgy dolgozni ahogy elvárják most.
Mert úgy szeretnék, hogy a gazdagok gazdagodjanak az agyonhajszolt munkásrétegből de ugyanezek tartsák el a semmirevalókat is, ha meg lebetegedtek, megrokkantak ők is mehetnek közmunkára, segélyre ami megalázó és bosszantó is.
olivér
@1magyar: Ezzel csak arra utaltam,hogy erőszakoskodni nem lehet,még ha ésszerűnek tűnne is bizonyos szempontból.Nem tudom,talán a családtervezés fontosságát,fogamzásgátlást a következmények ismertetését,a felelősségvállalást kellene világossá tenni számukra valamilyen nagyszabású programmal.
1magyar
@olivér: Valamit elérni pénzzel, tiltással vagy megfélemlítéssel lehet. A 3. ugye nem megengedhető ez esetben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.