Vámos Erika, bár csodás nyaraláson van túl, mégsem felhőtlen az öröme. A Blikk interjújából az is kiderül, mi árnyékolja be a napjait.

Vámos Erika annyira beteg, hogy dolgozni sem tud

Fotó: Vámos Erika / Facebook

Burmában ugyanis, az utolsó napjaiban véletlenül ivott a helyi vízből, amitől gyomorgyulladást kapott. Ezt már kiheverte, de most ismét egy súlyos betegség kínozza, amely miatt dolgozni sem tud.

Nemrég tért haza, de azóta sem tudott forgatni. Mi történt?

Elkaptam egy nagyon csúnya kötőhártya-gyulladást, ami nem akar elmúlni. Több gyógyszert is kapok rá, de szinte semmit nem javul. Nem elég, hogy fáj, de még kamera elé sem tudtam állni miatta. Vérben forog a szemem, be van dagadva, szóval nem túl esztétikus látvány. A sminkesem azt mondta, hogy ő sem mer kifesteni, nehogy baj legyen. A napokban újra elmegyek orvoshoz, remélem, hogy megtalálják a legjobb orvosságot. Addig is most egy pici kényszerpihenő van.

Addig legalább tud a házával foglalkozni. Hogy áll az építkezés?

Kívülről már csak a színezés van hátra, amúgy teljesen kész. Belül is pár apróság van még vissza, az ajtókat kell felszerelni meg a kilincseket. Már nagyon várom, hogy teljesen kész legyen, évek óta tart a fejújítás. Jó lesz végre úgy hazaérni, hogy minden a helyén van.

Beperelte a korábbi kivitelezőt. Hol áll az ügy?

Lassan másfél éve, hogy meglógott a pénzemmel. Ötmilliót követelek tőle, de vannak más sértettek is, szóval csoportos pert indítottunk. Sajnos lassan halad az egész, épp a napokban kaptam egy levelet, hogy másik kapitányság nyomoz tovább az ügyben. Csak remélni tudom, hogy egyszer visszakapom a pénzemet.

Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR PRÉDlKÁTOR
Majd megeszi a Varga gyógygombát, amit reklámoznak Varga úrral...
namihami
A soroksári csapvízzel nem járt volna így.
Nem Burmában kellett volna oltania a szomját.
ittott
jajjj de sajnálom. O1G alapú borogatás kell rá. hülye. alapvető rendszabályt vétett.
simmering73
Nem kell Burmába menni, hanem itthon kell inni azt a szar klóros pesti vizet. És a havi vérzés is rendben lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.