A Századvég jogi szakértője szerint válságban van az európai baloldali identitás, képviselőinek nincs valódi programjuk, ezt pedig erőszakkal próbálják leplezni.

Ifj. Lomnici Zoltán az M1 aktuális csatorna keddi műsorában ismertette, hogy az előzetes adatok szerint az Európai Szocialisták Pártja (PES), amely korábban 26 százalékot kapott, 17,9 százalék körül szerepel majd a 2019-es európai parlamenti választásokon.

Nincs könnyű helyzetben tehát Frans Timmermans, a párt választási csúcsjelöltje, ezért tőle is egyre radikálisabb kiszólásokra lehet számítani

- értékelt.

Úgy vélekedett, a liberálisok és a baloldal ezzel próbálja nyomás alá helyezni a bevándorlásellenes erőket.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Echo TV/videó

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem mintha nem lenne bőven kritizálni való az úgynevezett baloldalon, mert nagyon is van. Annak azonban mégiscsak van egy nem túl diszkrét, de annál perverzebb bája, amikor a nyolcadik éve teljhatalommal üzérkedő kormánypárti szopó-nyaló-gombot varró szakember a baloldalon kéri számon az ország állapotát. Drága Lomnici úr, az isten áldja meg mind a két kezével! Ezúton is köszönöm az összmagyarság nevében, hogy immár nem kell bizonytalanul tapogatóznunk a sötétben. Igen, a baloldali pártok valóban az Ádám anyák napján szindrómában szenvednek. Pontosan ugyanúgy, ahogy ennek az országnak a jelentős része is. A baloldali, ellenzékben kivéreztetett, mindenféle fideszes hatósági ellenőrzésekkel szívatott, pénzbüntetésekkel ellehetetlenített, a közszolgálati médiából kiszorított, a 80%-ban fideszes magántulajdonban lévő álmédiában reggeltől estig mocskolt pártok valóban súlyos identitás- és hitelességi válsággal küzdenek. Ámazonban. Nem kispályás görénység, hogy miután a fideszes Állami Számvevőszék a választási hajrá kellős közepén százmilliókkal bünteti a fidesz legerősebb ellenfelét ellenségét és azt sem hajlandó kinyögni, hogy pontosan mi alapján követte el ezt, a fideszes kimagyarázó, a fideszes tévében az ellenzék túlélési keserveit maga előtt tolva fikázza a komplett baloldalt.
A büdös nagy igazság az, hogy az ország kormányzása helyett, az ország helyzetével való foglalkozás helyett itt a Fidesz az, amelyik az egyéni túlélésre koncentrál és ennek rendeli alá pofátlanul a közpénzhegyeket, és a fideszesített állami intézményeket. Mert az egyéni túlélés az egyedüli garancia arra, hogy itt soha, semmiféle felelősségre vonás ne történhessen. Hát így kerek ez a történet, tisztelt felvilágosító úr!
cdn.blog.hu/te/tenytar/image/tumblr_nx1w2cxo5u1qbgoyio1_500.gif?width=500
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@advocat: 27%..? Akkor van legalább pénz az államkasszában!Én meg azért vagyok
"pipa",mert máshol csak 9% az alapvető élelmiszerre,és az autókra is csak 19°%! Mi
lesz azokkal az országokkal?? Remélem,hogy M.o. tud majd kölcsönözni,ha kell lóvé!
Előre is köszi!
advocat
Ki kérdezte a Fidesz fizette intézetet?
Nessy
@polar450: Talán mert minden szava igaz az interjú alanyának!?
tulipan
Sajnos, EZ, a narancsos hiénák egyik első dilettáns műve volt MÁR AKKOR is látszott, hogy baromi nagy beégés lesz!!!
www.napi.hu/magyar_gazdasag/https://w...
tulipan
@polar450: Jéééé, Neked válaszolt???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.