Orbán Viktor 7 pontos akciótervet jelentett be, hogy még több magyar szülessen. Körbekérdeztünk az utcán, hogy megtudjuk, a milliós támogatások mennyire serkentik a gyereknemzési hajlandóságot. 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Csak szólok, hogy a Föld fatálisan túlnépesedett.
simmering73
Ami nem sikerült a tatároknak, az sikerül Orbánéknak. Még néhány évtized és elnéptelenedik a Kárpát-medence.
Nessy
Ez aranyos, amikor az idős korosztály "lelkesedik"! Talán ezt hagyják már a fiatalokra, hogy mikor hány gyermeket vállalnak! Azokat a hiteleket törleszteni is kell, de közben a gyerekek cseperednek,és ahogy régen mondták: kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond.
lusta
Mi van azokkal a magyar állampolgárokkal, akik külföldön élnek, dolgoznak, rendelkeznek magyar lakcímmel, de eszük ágába sincs ebben a rabszolgasorsban élni?
RonaGyuri
Ez most nem a legjobb időzítés

ha 2évvel több lenne, azt kellene mondjam, hogy a vesztét érzi

Mint tudjuk az emberek nagyságrendi érzéke igencsak sekélyes. Már milliók röpködése esetén is behúzzák a nyakukat, de mikor milliárdokról van szó már nem is értik a dolgot.
Nos Őfenesége már nem is száz milliárdokkal, hanem ezer milliárdokkal zsonglőrködött. A szóhasmenése után sokan kezdtem számolni, s olyanok is vagyunk azért, akiknek Déjà-vu érzése támadott. Nem sokkal a 2002-es bukása előtt ált elő egy hasonló lakásépítési ötlettel, ami aztán a bukása után az azt sok okból – gyávaság, tutyimutyiság, no meg ők is milliókat kerestek rajta – csak nyögve nyelve visszavonó utódoknak sokba került! =))
kissé felnőttem
Pénzért ? nem tudom viktor ezt hogy gondolta? besenyő Pista -bácsi igy normális
El akarja adósítani a népet erre megy a játék

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.