Több mint öt hónapja üresen áll Miskolcon az a belvároshoz közeli iroda, amelyet havi majdnem félmillió forintért bérel a városban a fideszes Hubay György. Az eddig két és fél milliós cechet persze nem ő - hanem az Országgyűlés Hivatala állja, vagyis - közpénz lévén - végső soron a választók. Az összeg Hubay korábbi munkahelyét, a fideszes vezetésű város vagyonkezelő cégét gyarapítja, a Fidesz pedig - véletlen? - a saját irodájaként tünteti fel a helyiséget. Hubay környezetében és a Fidesznél felújítással magyarázzák a furcsaságokat - akár el is hinnénk, ha nem jártunk volna a helyszínen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mitől lenne a miskolci fideszes más, mint az országos átlag?
Borsodi
Nem baj a fideszesnek lehet,ha DK vagy Jobbikos lenne halálra büntetnék.Így talán egy ejnye bejnye csak ennyi.Őszintén ha ezt látja a pártjában ő mért ne tehetné.Minél többet lopsz annál többet érsz.
Sámannus
No de a székletükkel semmi baj sincs. Megvizsgálták a számvevők is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.