A főügyészt a Magyar Nemzet kérdezte meg arról, miért tartja rossz ötletnek, hogy 22 másik tagállamhoz hasonlóan Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez. „Az európai ügyészség esetében nem látom biztosítottnak a szakmaiságnak ezt a magas fokát, és elgondolkodtató az is, hogy bizonyos körben feljogosították rá, hogy válogasson az ügyek közül.” Ugyanakkor szerinte a szervezet működése „alkotmányossági aggályokat is felvet, sérti a nemzeti szuverenitást, mert amíg a közös nyomozócsoportban együtt dolgozó rendőrök és ügyészek megmaradnak a hazájuk szerveinek kötelékében, az európai ügyészség munkatársai egy nehezen felügyelhető, nemzetek feletti hatóság széles jogkörrel felruházott emberei lesznek”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Hibáztasd a másik oldalt abban amiben te magad vagy bűnös!"
/ Joseph Goebbels, Hitler propaganda minisztre /
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
arcmás
Polt Péter egy féreg.
Csak.

Ezeket tényleg bántani kell végül.
Mert ezek csak abból értenek végül - a bántásból.
qxy
@human: Tudod, az " Átkosban kezdtem el a rendezvény szervezés stb. kissé feljebb tettem a lécet és pont ezeknek szerveztem csináltam az olyan bulikat ami nem publikus. Tudod , olyanokat hogy vége a gyűlésnek , nem kellene haza menni, Ha volna egy hely ahol minden van mint a mesébe és másnap nem lesz benne a sajtóba.A mostani politikusok 90 % a ott nyalta a seggeket dörzsölték a tenyerüket Most meg verik a nyálukat és igaznak akarnak látszani. Igen, volt nem is egy olyan politikus aki nem kért ebből és ki akart tálalni Na az nem is ment haza eccer csak mert baleset érte és egyéb dolgok. Ha ezek is tisztességesek, akkor vagy meg változnak vagy kitalálnak kreálnak olyan bizonyítékot Polttal hogy az ne rúghasson labdába.Vagyis előbb utóbb mindenki be adja a derekát. vagy gy vagy úgy.
Egy példa. Nem igen lehetett ugye autót venni . Ki kellett várni na meg hogy tipus? meg szín? Nekem akkor volt Volgám Egy kezemen meg tudtam számolni hány civílnek volt és ott tartották karban ahol Kádár merciét.Kurva egy banda ez csak nem mindenki tudja.
human
@qxy: Az biztos, hogy nagy százalékuk a politikusoknak simlis. Van aki jobban, van aki kevésbé. Még tizenéve hallottam a képviselőnket ahogy beszélgetett orvos ismerősével. Azt mondta, hogy azzal kezdték a képviselők, hogy kinek milyen cége van és hogy lehetne okosan együttműködni. Igen, nagy részük ilyen lehet.
Én csak erőt és kitartást kívánok azoknak akik próbálnak tiszták maradni és inkább rájuk koncentrálok, mint a többire.

Hogy mitől fog egy elfogadható szintre visszaesni a politikusok korrupciója? Nem kell feltalálni a spanyol viaszt. Valódi működő felügyeleti szervek kellenek (ügyészség, NAV, ÁSZ, rendőrség). De őszintén szólva én úgy látom, hogy azokban az országokban a legkevesebb a korrupció ahol véres események után erősítették meg a demokrácia alappilléreit. Bár mi ennél bölcsebbek lennénk és megúsznánk vérontás nélkül. Bár úgy lenne, de a magyarok történelme sajnos a megalkuvásról, önhittségről, minden bűn alóli önfelmentésekről szól.
qxy
@human: Tudod kint élek . ( sajnos) Itt a cég ami kurva nagy a világ minden országában, bakizott az egyik fejes. Reggel már nem mehetett be. ki hozták a cuccait és a kapuba már várta az autó. Ez kedd reggel volt, szerdán a sitten űlt. Itt meg gondolja az ember hogy becsületes e mert kurvára rá baszik . Magyarországon, Azt emelik ki aki leg nagyobbat lop csal. Mikor volt otthon olyan hogy ez vagy az meg bukott, el kapták, ennyit sikkasztott és a pénzt vissza vették és ide vagy oda került? Soha. Ha valaki bukik Polt tesz róla hogy az fel fele bukjon.Ez egy olyan szervezet amiből csak úgy lehet kimászni ha drasztikus az ember. Mit kellene tenni? Azt amit annak idején tettek Vályi Péterrel. " baleset érte " és ha netán valaki szóvá tette hogy is volt, azt is. Ma is ez kellene .
,.- Uraim, A Kis gecit baleset érte. úgy látszik a sors az már ilyen. De ő tehet róla nem kellett volna tenni amit tett. Hogy ki következik? Azt csak a minden ható meg az intéző emberek tudják. De szerintem nem érdemes az ebédből vacsorára hagyni. Nem biztos hogy ki eszi meg. Te vagy a kutya.
Ha valaki netán így kezdené a híreket a parlamentben a kis geci halála után a többi patkány marokra fogná a seggét és húzna a picsába. Szerinted? lenne olyan ember aki ki állna és azt mondaná hogy .- Leszek én a miniszter? De ahhoz tényleg az kell hogy valakit agyon csesszen a villám. Lehet akár az én kezembe is a nyele bevállalom Egy ország a tét.
human
@qxy: Érdekes gondolatjáték. Az biztos, hogy aki a legszigorúbb felügyelet mellett is vállalná a miniszterelnökséget az a mi emberünk. Az én álmom, hogy Orbán börtönbüntetést kap, méghozzá elrettentő mértékűt mindezért ami tett ezzel az országgal. Mert a lopás, családja milliárdossá tétele a legkevesebb ami a bűne. A magyarok megosztottságának erősítése még nagyobb bűn.
qxy
@human: De látod ezek a bűnök mind törvényesek Polt elintézi.
Az igazi az lenne ha valaki fel állna és azt mondaná.
Na kérem. Kádárig, minden politikus, annak rokonjai baráti köreinek a teljes átvilágítása és a vagyon el kobzása Nem kellene börtön. dolgozzon meg az életéért. Garzonlakás ki menni árkot ásni stb. Ha közben valakinek netán elő kerülne egy kis ( na ezt el dugtuk és nem vették észre pénz) Azt börtönbe csukni és ott dolgoztatni míg él. Mert ezek az ellenzékek és a szándékuk már eleve látszik hogy semmi hasonlót nem akarnak mert Ki az aki azt mondja Magyar létére hogy nem kell a pénz?
Ha volna is az be sem kerülne a parlamentbe. Ki állna vele szóba? Egyedül meg mit tudna csinálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.