A főügyészt a Magyar Nemzet kérdezte meg arról, miért tartja rossz ötletnek, hogy 22 másik tagállamhoz hasonlóan Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez. „Az európai ügyészség esetében nem látom biztosítottnak a szakmaiságnak ezt a magas fokát, és elgondolkodtató az is, hogy bizonyos körben feljogosították rá, hogy válogasson az ügyek közül.” Ugyanakkor szerinte a szervezet működése „alkotmányossági aggályokat is felvet, sérti a nemzeti szuverenitást, mert amíg a közös nyomozócsoportban együtt dolgozó rendőrök és ügyészek megmaradnak a hazájuk szerveinek kötelékében, az európai ügyészség munkatársai egy nehezen felügyelhető, nemzetek feletti hatóság széles jogkörrel felruházott emberei lesznek”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Hibáztasd a másik oldalt abban amiben te magad vagy bűnös!"
/ Joseph Goebbels, Hitler propaganda minisztre /
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
"Hibáztasd a másik oldalt abban amiben te magad vagy bűnös!"
/ Joseph Goebbels, Hitler propaganda minisztre /
moareka
A "szakmaiság magas foka" nincs meg Polt szerint, mert nem engednék a tolvajlást, meg sértené a tolvajok szuverenitását...szerintem meg nem mismásolhatná el az ügyeket,mint a mostani helyzetben...
Commenter
Hát persze, amig az Európai Ügyészség csupa kontárokból áll, addig Polt Péter maga a szakmai hozzáértés, a pártatlanság, a korrektség és a tisztesség szobra.
Qqberci
"Ezen a qrva autópályán mindenki szembejön?"...
tudode
Ha az a SZAKMAISÁG MAGAS FOKA, hogy fedezik a bagdadi tolvaj REINKARNÁCIÓJÁT, ám legyen, de azért a NYÚL CSUKÁRÓL gondoskodni kellene, mert az EU-s állampolgárok nagyon PIPÁSAK amiatt, hogy az adócsKÁJUK JÓRÉSZE narancsköddé válik a HOKIZSEBEKBEN, miközben mulatoznak
.
www.youtube.com/watch?v=xdCVt-otAdA&t=69s
.
Ejnye Petya!
kereső
"nemzetek feletti széles jogkörrel felruházott...nemzeti szuverenitást sértő"...és ha már csúsztatni méltóztatik a magyar főügyésznek, tegyük mi hozzá-hogy az Európai Ügyészség elsődleges feladata az eu-s pénzek védelme, mert a nemzeti! ügyészségek a szuverenitás védelmében nem akadályozták meg ezek ellopását, a feltárt szabálytalanságokat ki sem vizsgálták,tehát nem álltak szakmaiságuk magaslatán- sőt ezzel bizonyitották az ügyszéség polltikai elkötelezettségét,és szakmaiatlanságát.
Yoda69
'Polt Péter nem látja biztosítottnak az Európai Ügyészségnél a szakmaiság magas fokát"

E
Yoda69
'Polt Péter nem látja biztosítottnak az Európai Ügyészségnél a szakmaiság magas fokát"

Ezzel szemben az igazsag az, hogy csak tudjak fedezni a fideSS maffia lopasat, es egyeb buncselekmenyeit. Az europai ugyeszseg azonnal fenyt deritene orban simlijeire es mutyijaira. Egy nap alatt rendett tennenek az orszagban, es bortonbe kuldenek azokat akik az allam penzet lopjak, vagy hutlen kezelik.
Persze hogy poltpeter mindent kitalal, hogy ennek elebe menjen. Azonban mint minden diktatura ez is veget fog erni elobb utobb, es remelhetoleg elnyerik melto buntetesuket.
Nessy
A "szakmaiatlanság" magas fokát viszont Polt Péter képviseli! Gerinc otthon a szekrényben, ha még meg van!
polar450
Mit magyarázgat ez a sunyi pártökör?
Röviden: - akkor nem lehetne lopni büntetlenül!
Szarházi szemétláda patkány!
kokopelli
@Yoda69: (10:14)
"...nem látja a magas fokát...!" Ennek a f@ßn@k nincs létrája?
justhpeter
@polar450: Röviden összefoglalva erről van szó. Mit lehet még ezen kívül várni Polt Pottól ?
papa.49
@Nessy: Gerinc ??? Az soha nem is volt neki, a szakmaiságát meg pont ez a mondata bizonyítja, AZ SE VOLT !!!
human
@Horizont: Bár valóban Orbán a felelős az egész állami korrupcióért igazából Polt Péter miatt működhet az egész. Ha nem egy pártkatona lenne a főügyés Tiborcznak, Mészárosnak, Garancsinak, Simicskának már rég meszeltek volna.
Borsodi
Kellemetlen lehet neki ha tükörbe néz és vissza néz rá az ország legjellemtelenebb embere vagy is takarító a fidesz után.
desiro
@Borsodi: "Kellemetlen lehet neki ha tükörbe néz" Nem lehet, mert a tükröt száműzték minden honnan, mert naponta többször is leköpnék, akár egymás is.
desiro
@kokopelli: Most olvastam a hsz-t. Kösz az zasszony nem értette mit röhögök? Jó lett a reggelem.
lusta
@Yoda69: Na ez így nem igaz. Az Európai Ügyészséget nem érdekli hogyan és mennyit lopnak az állam pénzéből, őket az érdekli, hogyan és mennyit lopnak az uniós állampolgárok által összeadott pénzből.
Clavigo
@human: A legfontosabb bábú ezen a Nemzethhyy Qrva Sakktáblán.
lusta
Ha esetleg elmenne egy szemorvoshoz, akkor az felírna neki egy új SZTK szemüveget. Talán akkor látná.
arcmás
Én aláírtam ezt, pedig sosem írok alá semmit.
Remélem meglesz az egymillió, mert tényleg undorító amit a Fidesz művel.
Mekkorát fejlődhetett volna az ország, de a fideszesek ellopták az ország fejlődésére szánt pénzt - Magyarország jövőjét.
Ez felháborító !!!
advocat
Mert a világon csak hülyék vannak. Kivéve Polt Pétert és a hozzá hasonlókat.
RonaGyuri
Ez pofátlanabb annál is, mint hittem

interjút adott a Magyar Nemzetnek Polt Péter

Hogy az arrogáns pofátlanságban le lenne maradva pártja többi potentátjától azt persze nem gondoltam, de az ami volt kép a pofáján elővezetni az még tőle is sok(k)
Ilyeneket tudott mondani, hogy:
az, hogy „politikai alapú szelektálás történik az ügyek között, nem más, mint minden alapot nélkülöző politikai frázispufogtatás.”,
vagy, hogy
„Elios ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda - az OLAF érveit mindvégig szem előtt tartva - nagyon komoly nyomozást folytatott le,”
ami lássuk be csak a megszokott fityesznyikesdi.
Azonban ez a derék párt-katona most többet akart. Volt bár a pofáján kijelenteni, hogy: „Az európai ügyészség esetében nem látom biztosítottnak a szakmaiságnak ezt a magas fokát, és elgondolkodtató az is, hogy bizonyos körben feljogosították rá, hogy válogasson az ügyek között.”!
Amit még tetéz, hogy ez az „ezt” – ahogy az a szövegkörnyezetből egyértelmű – az általa vezetett ügyészségre vonatkozik! =))
Desischado
Hát poltnak van bőr a pofáján ilyeneket hazdni. Ők nem akarnak európaiügyészséget, mert rögtönkisülne a paerasztgyalázat. Ők csak lopni akarnak tovább! Mocskos egy féreg!
dr. prédikátor
Az ész megáll! Ennek a geci maffia szügyésznek van pofája világgá kürtölni a baromságát!!!Nála nagyobb szakmaiatlan főügyész egész Európában nincs!!!Polt pot! fonják már neked is a kötelet!!!
solidedge
Ez egy olyan ország ahol a főügyész is hazug ember. Hová süllyedtünk?
dr. prédikátor
@desiro: Elmentek egy kicsit szopni meg nyalni! Mivel az O1G nincs itthon most kerestek egy másik segget meg faszt!!!
qxy
Fosik a geci. Mindennek ő az oka Ha valóban ügyész volna és valóban esküt is tett akkor a Fidesz nem itt lenne hanem Orbán is egy színesfém fekete kereskedő lenne aki az apjának viszi be a sittre a kaját. De nem csak ő hanem az egész parlament.
Ezt nem értem. Az ország első Igaz embere és a leg aljasabb. Mit fog mondani a családnak amikor szembesítik a BTK val? " Egy ország és annak népével szemben előre meg fontolt elkövetett stb.
Mit mond a gyerekeknek? Vagy nekik is hazudik? Vagy már így vannak nevelve? Mert megy apu anyu a levesbe a többivel.
qxy
Sokan azt mondják, hogy ha bukik a kormány, akkor a nagy repcsikkel fognak menekülni
Volt is aki rendet akart csinálni és elindult repcsivel a ruszkikhoz hogy nem kér a szocializmusból és szarik az egészre. Már saját országa felett le is lőtték. " Nem azonosította magát" és Moszkvában vizsgálták meg a fekete dobozt.Itt is van egy kis banda aki nem fogja engedni hogy el lógjanak.
colibri
Sajnos tudjuk, ismerjük már Polt szakmaiságát, ami egyet jelent azzal, hogy gyakorlatilag orbán a főügyész is! Polt úgy cselekszik, ahogy elvárják tőle, hiszen kemény milliókért eladta magát és egész családját a pártnak. Fidesz = orbánnal!
desiro
@dr. prédikátor: Gyakorolják a 69.-t.
Eladott Ország
Ezt a Polpot nevű cinikus mocskot, az elsők között kell a börtönbe zárni! Ezt a szabadban nyilatkozta,vagy volt felette plafon?!
uploads.disquscdn.com/images/ee9b19bef531a5c47369401080b7aa09d1354782ddfd2d01c7d283e3572d24fb.jpg?w=600&h=307
A cinizmus eme magas fokát tanítják valahol a fideszes kutyáknak, vagy született tehetségek? Rohadj meg!
qxy
Na ezért mondom hogy az ellenzék is egy kalap szar.
Nagyon jól tudják ők is hogy Polt a hiba. Leváltásával igaz jog és törvény lenne ami nagyban befolyásolná hogy ők sem tudnának lopni csalni Na ez itt a baj.Vagyis? Igaznak kell lenni ami sajnos a politikusoknak nem megy
Na meg, vissza menőleg Kádárig, minden politikusnak vagyon el kobzás. Miért? Tudja azt ő is. nyugi.
és minden család tagra olyan Mészáros félékre is. és bukna minden külföldre mentett vagyonka is. Na ez a politikusoknak egynek sem jó. Mert rá mernék tenni egy évi keresetemet hogy egy politikus sincs aki valóban becsületesen kereste a kenyérre valót. Igazam van, ? Ja .
human
@qxy: Pontosítok. Nem teljesen igaz. Nem minden politikus csaló és korrupt. Értem én a dühöt, de ne vegyük egy kalap alá az elmúlt 29 év élősködőit és a tisztességes politikusokkal. Így utálni fogjuk azokat is akik a jövőt jelentenék a tisztességes politizálás számára. Karácsony Gergely, Szabó Tímea vagy Márki-Zay Péter sem korrupt, gazdag politikusok. És még lehetne sorolni a listát.
arcmás
Polt Péter egy féreg.
Csak.

Ezeket tényleg bántani kell végül.
Mert ezek csak abból értenek végül - a bántásból.
qxy
@human: Tudod, az " Átkosban kezdtem el a rendezvény szervezés stb. kissé feljebb tettem a lécet és pont ezeknek szerveztem csináltam az olyan bulikat ami nem publikus. Tudod , olyanokat hogy vége a gyűlésnek , nem kellene haza menni, Ha volna egy hely ahol minden van mint a mesébe és másnap nem lesz benne a sajtóba.A mostani politikusok 90 % a ott nyalta a seggeket dörzsölték a tenyerüket Most meg verik a nyálukat és igaznak akarnak látszani. Igen, volt nem is egy olyan politikus aki nem kért ebből és ki akart tálalni Na az nem is ment haza eccer csak mert baleset érte és egyéb dolgok. Ha ezek is tisztességesek, akkor vagy meg változnak vagy kitalálnak kreálnak olyan bizonyítékot Polttal hogy az ne rúghasson labdába.Vagyis előbb utóbb mindenki be adja a derekát. vagy gy vagy úgy.
Egy példa. Nem igen lehetett ugye autót venni . Ki kellett várni na meg hogy tipus? meg szín? Nekem akkor volt Volgám Egy kezemen meg tudtam számolni hány civílnek volt és ott tartották karban ahol Kádár merciét.Kurva egy banda ez csak nem mindenki tudja.
human
@qxy: Az biztos, hogy nagy százalékuk a politikusoknak simlis. Van aki jobban, van aki kevésbé. Még tizenéve hallottam a képviselőnket ahogy beszélgetett orvos ismerősével. Azt mondta, hogy azzal kezdték a képviselők, hogy kinek milyen cége van és hogy lehetne okosan együttműködni. Igen, nagy részük ilyen lehet.
Én csak erőt és kitartást kívánok azoknak akik próbálnak tiszták maradni és inkább rájuk koncentrálok, mint a többire.

Hogy mitől fog egy elfogadható szintre visszaesni a politikusok korrupciója? Nem kell feltalálni a spanyol viaszt. Valódi működő felügyeleti szervek kellenek (ügyészség, NAV, ÁSZ, rendőrség). De őszintén szólva én úgy látom, hogy azokban az országokban a legkevesebb a korrupció ahol véres események után erősítették meg a demokrácia alappilléreit. Bár mi ennél bölcsebbek lennénk és megúsznánk vérontás nélkül. Bár úgy lenne, de a magyarok történelme sajnos a megalkuvásról, önhittségről, minden bűn alóli önfelmentésekről szól.
qxy
@human: Tudod kint élek . ( sajnos) Itt a cég ami kurva nagy a világ minden országában, bakizott az egyik fejes. Reggel már nem mehetett be. ki hozták a cuccait és a kapuba már várta az autó. Ez kedd reggel volt, szerdán a sitten űlt. Itt meg gondolja az ember hogy becsületes e mert kurvára rá baszik . Magyarországon, Azt emelik ki aki leg nagyobbat lop csal. Mikor volt otthon olyan hogy ez vagy az meg bukott, el kapták, ennyit sikkasztott és a pénzt vissza vették és ide vagy oda került? Soha. Ha valaki bukik Polt tesz róla hogy az fel fele bukjon.Ez egy olyan szervezet amiből csak úgy lehet kimászni ha drasztikus az ember. Mit kellene tenni? Azt amit annak idején tettek Vályi Péterrel. " baleset érte " és ha netán valaki szóvá tette hogy is volt, azt is. Ma is ez kellene .
,.- Uraim, A Kis gecit baleset érte. úgy látszik a sors az már ilyen. De ő tehet róla nem kellett volna tenni amit tett. Hogy ki következik? Azt csak a minden ható meg az intéző emberek tudják. De szerintem nem érdemes az ebédből vacsorára hagyni. Nem biztos hogy ki eszi meg. Te vagy a kutya.
Ha valaki netán így kezdené a híreket a parlamentben a kis geci halála után a többi patkány marokra fogná a seggét és húzna a picsába. Szerinted? lenne olyan ember aki ki állna és azt mondaná hogy .- Leszek én a miniszter? De ahhoz tényleg az kell hogy valakit agyon csesszen a villám. Lehet akár az én kezembe is a nyele bevállalom Egy ország a tét.
human
@qxy: Érdekes gondolatjáték. Az biztos, hogy aki a legszigorúbb felügyelet mellett is vállalná a miniszterelnökséget az a mi emberünk. Az én álmom, hogy Orbán börtönbüntetést kap, méghozzá elrettentő mértékűt mindezért ami tett ezzel az országgal. Mert a lopás, családja milliárdossá tétele a legkevesebb ami a bűne. A magyarok megosztottságának erősítése még nagyobb bűn.
qxy
@human: De látod ezek a bűnök mind törvényesek Polt elintézi.
Az igazi az lenne ha valaki fel állna és azt mondaná.
Na kérem. Kádárig, minden politikus, annak rokonjai baráti köreinek a teljes átvilágítása és a vagyon el kobzása Nem kellene börtön. dolgozzon meg az életéért. Garzonlakás ki menni árkot ásni stb. Ha közben valakinek netán elő kerülne egy kis ( na ezt el dugtuk és nem vették észre pénz) Azt börtönbe csukni és ott dolgoztatni míg él. Mert ezek az ellenzékek és a szándékuk már eleve látszik hogy semmi hasonlót nem akarnak mert Ki az aki azt mondja Magyar létére hogy nem kell a pénz?
Ha volna is az be sem kerülne a parlamentbe. Ki állna vele szóba? Egyedül meg mit tudna csinálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.