A brüsszeli bevándorláspárti bürokrácia bosszúhadjáratot folytat Magyarország és Lengyelország ellen, de a két ország mindig számíthat egymásra – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten, miután lengyel kollégájával tárgyalt.

A tárcavezető a megbeszélést követő közös sajtótájékoztatón kiemelte: Magyarország és Lengyelország kiáll saját nemzeti érdekei mellett, egyenes és őszinte álláspontot képvisel a nemzetközi vitákban, továbbá kiáll az európai keresztény örökség megvédésének szükségessége mellett.

E két ország ellen a brüsszeli bürokrácia bosszúhadjáratot folytat, de "nem hagyják magukat"

- fogalmazott.

Jacek Czaputowicz lengyel külügyminiszter hangsúlyozta: az EU fontos időszakot él át, hamarosan európai parlamenti választás lesz, új intézmények állnak fel, új költségvetési kereteket alakítanak ki, ezért is fontos megerősíteni most a magyar-lengyel együttműködést.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ti folytattok bosszúhadjáratot az EU és Magyarország ellen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadsanca
...Hány magyar hagyta már el az országot? Ez már eljutott a "tudatáig"? És ezek az "emberek" irányítják az országot? Bravó Magyarok!
Legyen Európai Egyesült Államok, Az első lépés az EU-tagság megszerzése volt. A második meg legyen közös érdek, és egyenlő bánásmód a tagállamok között. Ez lenne a normális. Ha nem tetszik, ki kell lépni! De ennek NAGY ára van! Ezt viszont tudják az "értelmes" vezetőink.
Feltételezésem szerint két lehetőség van. Az egyik az, hogy a nyugat megveszi M.o-t "kilóra". A másik pedig az, hogy likvidálnak az EU-ból. Ezután a kelet teszi ránk a kezét. Mindkét esetben megszűnik szuverenitásunk. Utána meg lehet pattogni!
terlasz
Szegény barom! Nem az országok ellen van bosszúhadjárat, hanem a fasiszta kormányokat nem tolerálják a demokráciában.
tulipan
@egyember: EZ nagyon tetszik!!!

A szar tiltakozik a kitakarítása miatt.
magyarbakancs
"Szijjártó: a brüsszeli bürokrácia bosszúhadjáratot folytat Magyarország és Lengyelország ellen"
Amiben a Magyar kormány képviselői is részt vesznek.
Szalykó úr kérem nevesítse már meg a bürokratákat legyenszives.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.