A brüsszeli bevándorláspárti bürokrácia bosszúhadjáratot folytat Magyarország és Lengyelország ellen, de a két ország mindig számíthat egymásra – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten, miután lengyel kollégájával tárgyalt.

A tárcavezető a megbeszélést követő közös sajtótájékoztatón kiemelte: Magyarország és Lengyelország kiáll saját nemzeti érdekei mellett, egyenes és őszinte álláspontot képvisel a nemzetközi vitákban, továbbá kiáll az európai keresztény örökség megvédésének szükségessége mellett.

E két ország ellen a brüsszeli bürokrácia bosszúhadjáratot folytat, de "nem hagyják magukat"

- fogalmazott.

Jacek Czaputowicz lengyel külügyminiszter hangsúlyozta: az EU fontos időszakot él át, hamarosan európai parlamenti választás lesz, új intézmények állnak fel, új költségvetési kereteket alakítanak ki, ezért is fontos megerősíteni most a magyar-lengyel együttműködést.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ti folytattok bosszúhadjáratot az EU és Magyarország ellen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Ti folytattok bosszúhadjáratot az EU és Magyarország ellen.
csak úgy....
Reggeltöl-estig ,ez a hülye és nevetséges szöveg! Mint a dedósok...
tulipan
Hé, Te sötét Kakadú! Csak hogy tudd: Ilyen bosszúhadjáratra kiárólag a Ti elferdűlt, elborult, narancsos agyatok lehet képes, amint azt az "emútnyócév" jó! mutatta...!
kokopelli
..asszem,hogy a lengyelek képesek maguk kijelenteni a tutit,és nem kell a hergelés a világ-
és európai nagyhatalom Magyarországtól! Egy közepes és egy gyenge wirtschaftból soha nem
lesz egy erős,hacsak nem kezdik el közösen a világhírű még titkos magyar "Égigérőzöldcsicser-
gőt" gyártani! (;-))
Borsodi
Nagyon helyes a bosszú hadjárat,csak tisztázzuk nem a Magyar nép ellen szól hanem a kormányunk ellen.Ha mi nem tudunk ép ésszel gondolkodni engedjük,hogy mások tegyék helyettünk.
egyember
A szar tiltakozik a kitakarítása miatt.
csipetke
Miért tolja folyton,hogy Magyarországot támadják?Kizárólag a fidesz a gond mindenhol,azt kéne kipaterolni mindenhonnan,még a bolygóról is...
vadsanca
Mit ugrándozik edz az i...óta? Annyira jó lét van Magyarországon, hogy ebből nem adunk senkinek? Innen csak menni lehet. Ezek az emberek,-migránsok- meg menni fognak. Miért nem fogják már fel?
Nessy
A lengyelek is árultak letelepedési kötvényt? Befogadták Gruevszkit? Ja, azt mi fogadtuk be! Oda is mennek a venezuelaiak, ha van lengyel dédnagypapa? Miben is fognak össze a fidesszel?
Drága külügyérünk! Nem Magyarországot támadják, hanem magukat! Pártunkat és kormányunkat! Csak az a baj, hogy a kormány disznóságai az egész országra kihatnak, és rontják a megítélésünket. Jelzem megérdemeljük! Hiszen békén tűrjük, hogy tönkretegyék a hazánkat.
vadsanca
...Hány magyar hagyta már el az országot? Ez már eljutott a "tudatáig"? És ezek az "emberek" irányítják az országot? Bravó Magyarok!
Legyen Európai Egyesült Államok, Az első lépés az EU-tagság megszerzése volt. A második meg legyen közös érdek, és egyenlő bánásmód a tagállamok között. Ez lenne a normális. Ha nem tetszik, ki kell lépni! De ennek NAGY ára van! Ezt viszont tudják az "értelmes" vezetőink.
Feltételezésem szerint két lehetőség van. Az egyik az, hogy a nyugat megveszi M.o-t "kilóra". A másik pedig az, hogy likvidálnak az EU-ból. Ezután a kelet teszi ránk a kezét. Mindkét esetben megszűnik szuverenitásunk. Utána meg lehet pattogni!
terlasz
Szegény barom! Nem az országok ellen van bosszúhadjárat, hanem a fasiszta kormányokat nem tolerálják a demokráciában.
tulipan
@egyember: EZ nagyon tetszik!!!

A szar tiltakozik a kitakarítása miatt.
magyarbakancs
"Szijjártó: a brüsszeli bürokrácia bosszúhadjáratot folytat Magyarország és Lengyelország ellen"
Amiben a Magyar kormány képviselői is részt vesznek.
Szalykó úr kérem nevesítse már meg a bürokratákat legyenszives.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.