A mérések a főpolgármester szerint matematikailag kétségbe vonhatók, de bátorságfejlesztő gyakorlatnak megteszik. Nem érdekli nagyon, hogy a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint csak egy hajszállal népszerűbb Karácsony Gergelynél a budapestiek körében, mondta lapunknak Tarlós István főpolgármester, hozzátéve, hogy az a hajszál 4%-ot jelent.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi vak-tyúk esete a szemmel

az persze erősen kétséges, hogy a derék főpolgi miért pont ezt a „felmérést” kifogásolta meg

Az index.hu elmondása szerint: „Nem érdekli nagyon, hogy a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint csak egy hajszállal népszerűbb Karácsony Gergelynél a budapestiek körében, mondta lapunknak Tarlós István főpolgármester, hozzátéve, hogy az a hajszál 4%-ot jelent.”
Nos eddig ez lényegtelen, azonban a derék főpolgi érdekes dolgokat is mondott: (megcsillogtatta, hogy mérnöki végzettségei ellenére a humán érettségi dominál nála)
Egyfelől azt kifogásolta, hogy „ egy országos felmérés készült, aminek csak 10%-a a fővárosi minta, abból próbáltak extrapolálni”. Ami igazi kettős baromság, hisz egyfelől pártja országosan sokkal népszerűbb, így a fővárosi eredmény számára sokkal kedvezőtlenebb. De az igazi gyöngyszem az az, hogy a főváros az része az országnak!!! Ergo interpoláció!!! =))
Ami pedig az eredmény „matematikailag kétségbe vonható” voltát illeti, nos ez tény, de tartok tőle, hogy sem nem nem-érti, sem nem érdemi megjegyzés részéről! =))
Clavigo
:) :) Miért izgulna ? :))) A " választási szoftvert" már behangolták Budapestre..:)DDD :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.