Nem a jelenlegi egyházak ellen, hanem a velük közös célokért akar dolgozni az eddigi tevékenységét márciusban lezáró Felház - erről is beszélt a hvg.hu-nak adott interjújában az átalakulás előtt álló keresztény mozgalom két alapítója, Ember Illés és Orbán Gáspár. Az alapítók meséltek a szervezet gazdasági hátteréről, de elmondták azt is, van-e dolga a Felháznak a menekült- vagy abortuszkérdéssel, és hogyan kezeli egy a szeretet hatalmát hirdető mozgalom, ha a kormány - élén az egyik alapító apjával - gyűlöletet szít egyes népcsoportok ellen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
erről próbáld meg meggyőzni apádat! =))
justhpeter
A vasárnapi ebédnél igazán beszélgethetne a cézár és imperátor apjával.
RonaGyuri
@RonaGyuri: a vallásos könnyűzene másfél milliárdos állami támogatásának - valójában - potenciális kedvezményezettje a kormányfő fiának és barátainak vallási mozgalma, a Felház. Amely történetesen nemrég kezdett zenés vidéki offenzívába!!! =))
1magyar
Messze van még a gyerek, hogy ítélkezzen bármiről is.
csipetke
Csak a címre:-...és erről apád is tud,Gazsi fiam?Úgy tűnik nem,akár tájékoztathatnád is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.