„Az, hogy a magyar kormányfő feldúlhatja hazánkat és veszélybe sodorhatja Európát, az nem kis részben Merkel kancellár felelőssége” – írta a volt miniszterelnök, a DK elnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Eriksson: ma, 11:59 Érdekes, hogy csak mi jártunk rosszul, közben az V4-ek és a Baltikum , sőt a románokat is ánuszrózsán csókolhatjuk. Kevesebbet kellet volna lopni, ennek a szarházi bűnöző cigánynak és bandájának. Ennyi bazdmeg te fideszes barom! Börtönben fognak megrohadni! Ezért felelni kell!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Peller Anikó: Mutass már egyetlen politikust, bármelyik pártból, aki nem magára költi, illetve költené, ha tehetné! Gyurcsány, Esetleg a libás Bajnai? A Jobbik, LMP? Na, ugye!
tulipan
Sajna Gyurcsikám, teljesen igazad van, de azzal a kiegészítésssl nem csak Ő. hanem, főleg Barroso volt a fő bűnös. aki eleinte mindent ráhagyott és felügyelet helyett, csak a "mi kutyánk kölyke"-mentaítást alkalmazta!!!l Igaz, ennyire szemét, pénz- és hataloméhes aunyi és gonosz emberrel Stalin és Hitler halála óta, senki nem találkozhatott!
kereső
@vacsi: nem jó a válasz! Gyurcsánynak,Bajnainak lett volna már lehetősége- mégsem tette egyik sem! A miniszterelnöki fizetésüket mindketten jótékony célra forditották- illetve Bajnai felvett belőle évi 1,-Ft-ot.
Vagy te úgy tapasztaltad, hogy a patás kertszomszédja,és gyermekkori pajtása a miniszterelnöksége alatt az ország legazdagabb emberévé vált? Hogy bármelyiküknek voltak "strómanjai", akik gyüjtögették a családi vagyont? Volt simicskájuk?- most fehéren-feketén kiderült, hogy a simicska vagyon se simicskáé- hiszon most már minden mészáros nevén van,ami eddig simicsé volt.( gondolom,azért valami apró csak megmaradt,hogy ne legyen gond hóvégén kifizetni a csekkekekt, meg far-hátra is futja.)
De ha Te konkrétumokat tudsz- akkor elő a farbával!
tulipan
@Peller Anikó: "Nem az uniós csatlakozással jártunk a rosszul, hanem a kolompár stílusú Ali baba mega 40rabló magunkra eresztésével. Aki a horribilis méretű támogatásokat nem az ország hanem a családja javára fordított!"
ÍGY IGAZ!
tulipan
@kereső: Dehogy tud! Csak ugyanazt műveli, mint a narancsos hiénák minden nekik előnyös témában!! Összemossák a szezont a fazonnal!!! A bírka hívek meg nem akadnak fenn, olyan apróságon, hogy nem mindegy, hogy idd ki a bilit, vagy vidd ki a bilit!!!
Peller Anikó
@vacsi: Kedves vacsi, nem szándékozlak megbántani de másképp nem megy. Így csak maradok kereső há eszénél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.