Szokatlan privilégiumokat kínál fel a kormány a Magyarországra települő Nemzetközi Beruházási Bank tisztviselői számára, például adómentességet és diplomáciai mentességet. Ráadásul a a bank elnöke, Nyikolaj Nyikolajevics Koszov – megbízhatónak tűnő források szerint – szoros kapcsolatot ápol az SZVR-rel, az orosz Külső Hírszerző Szolgálattal.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
Egyre izgalmasabb lesz ,ez az agyament orbáni politika! A pógároknak,már csak azt köll türelemmel kivárni,hogy nyugatról vagy keletröl lesznek pétschánrúgva!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
Egyre izgalmasabb lesz ,ez az agyament orbáni politika! A pógároknak,már csak azt köll türelemmel kivárni,hogy nyugatról vagy keletröl lesznek pétschánrúgva!
Borsodi
@papa.49: Már most is megy kisebb városokban a besúgás amit jó állással jutalmaznak.A bosszúhoz kell ez a fidesznek.Ha erre szavazunk rosszabb lesz mint ano Románia.
advocat
Alakul a megbonthatatlan és örök Viktor-Putyin barátság! Már a kémeket is idetelepítik. Kevesebbet kell utazniuk. Azért nagyszerű ez a barári, sőt testvéri együttműködés. Azért ez talán már a jenkikek is feltűnt, vagy így könnyebben ellenőrizhetik Putyinovékat? Ki tudja? De aki tudja az hallgat.
colibri
Van még annak a bizonyos oroszlánnak egyáltalán bajsza, amit orbánék még nem próbáltak kicibálni??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.