A magyar kormánynak kiemelt célkitűzése, hogy a nők foglalkoztatását, munkaerő-piaci elhelyezkedését a lehető legnagyobb mértékben elősegítse – emelte ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára vasárnap Herceghalmon.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ennyi jár és punk-tum

akinek ez nem elég az biztosan egy soros-bérenc migráns-simogató

Ha nő lennék már attól is kibuknék – nem vagyok nő,így csak felháborít -, ahogy szőrös-talpú bevándorló Novák ner-társnő vélekedik a nők dolgairól, de egy hír a hévégéről még komolyabb és direktebb sokként hatott.
Az igazat megvallva én azt sem tudtam,hogy „az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára” is van! Csendes Consortium tündökléséről elhíresült liba most nem volt csendes kifejezetten hangos volt.

(4cdn.hu/kraken/image/upload/s--53qn28jp--/w_1160/78tCnHEHgOmHB48Ts.jpeg)
„Illés Boglárka a Mathias Corvinus Collegium (MCC) első női közéleti vezetőképző című képzésének diplomaosztóján” – gondoltad volna Wazze, hogy ilyen is van??? – eresztette el magát, s olyat mondott – több más baromság közepette - hogy fal adja a másikat. Azt találta mondani, hogy: „Eljutottunk az egyenjogúság olyan fokára, ami a nőket megilleti!!” =))
advocat
Ha lehetne, talán érthetőbben. Miben is???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.