Fideszes feljelentés nyomán függesztették fel a jobbikos Farkas Gergely képviselői mentelmi jogát. A TASZ szerint a nyomozó hatóság nem mindig ennyire lelkiismeretes, ha kormánypárti jelöltekhez köthető választási csalások felderítéséről van szó. Ha kifizetjük, akkor visszalépsz? – ezt a kiskunhalasi körzetben induló Farkas Gergely kérdezte az LMP-s jelölt Midi Melániától tavaly tavasszal. Farkas arra utalt, hogy akár készek lennének megtéríteni a kampányra addig elköltött 600 ezer forintot az LMP-s indulónak, ha visszalép a javára. Az ajánlatot a másik visszautasította, ám a beszélgetésről titokban készült hangfelvétel a kormánypárti Origónál landolt, és nyilvánosságra került. Farkas Gergely cselekménye a választás rendje elleni bűntett megállapítására alkalmas – írta Polt Péter legfőbb ügyész a parlamentnek a mentelmi jog felfüggesztését kérő közleményében. A találkozón csak ketten voltak jelen, a felvételt Midi Melánia készítette, és feltehetően ő „gondoskodott” annak további...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polar450
- OLAF-jelentés . a LED szemű vő jól van?
- Hol van a korrupciós jelentés, miért titkolják?

Folt Péternek is fonják a kendert...sunyi, részrehajló szarházi bűnpártoló bűnöző!
csipetke
Ugyanmár! Polt csak orbán csicskája,bábja,kiszolgálója.Ő orbán elsikálásügyi izéééje...Különös tekintettel a nemzeti töklámpás vejkóra,a választás-körüli mizériára,és lehetne sorolni napestig a dolgokat,amiket "megoldott"a fidesznek,illetve orbánnak.
Eladott Ország
Én az Unió helyében azt üzenném hogy mától minden magyar számlát átadnak az uniós ügyészségnek vizsgálatra. Kivétel nélkül mindet. És amíg nincs vizsgálati eredmény addig egy kannyi fizetés sincs. Miután az uniós ügyészséggel nincs megállapodás egy kannyi sem jöhet. Polt, te fideszes főügyész, nyugodj meg téged is úgy eldobnak mint Ráhel a szaros pelenkát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.