Amikor megszülettem, nem tudtam hova, milyen világba kerültem. Semmit sem láttam, a szemeim még nem nyíltak ki, csak a mamám puha, meleg bundájának illatát éreztem, és a testvéreim halk dorombolásának hangját hallottam. Szerettem odabújni hozzájuk, a mamánk pedig mindig úgy helyezkedett, hogy jól betakarhasson minket vékony kis testével. Hideg volt. Néha az eső is esett, olyankor eléggé vacogtunk, de én mindig legalul voltam, így egész jól bírtam. Sajnos az egyik testvérem nem volt ilyen szerencsés. Halálát a maminktól tudtuk meg. Nagyon elszomorodtunk, de azt mondta, ne sírjunk, mert akkor észrevesznek. Kik? – kérdeztem. Hát azok, akik tavaly is, meg azelőtt is, meg minden évben…

Forrás: siccmagazin.hu
Feltöltő: MACSKA
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Jobban örültem volna, ha azzal fejeződik be az emlékirat, hogy "örökbe fogadott egy szerető gazdi".

Remélem, a következő cica-történet jól végződik.
Macskaszem
Vidéken sajnos ma is sok ilyen történik, embertelen, borzasztó, hogy képes valaki ilyet tenni.
Eriksson
Nem cinizmusból mondom, de valóban problémás a macskák évenkénti 2x-es szaporulata. A következő éveben pedig azoknak mindnek évi 2x, a következő évben azok utódainak is szintén. És így tovább, és így tovább.
Egyetlen szóba jöhető megoldás az ivartalanítás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.