A kereszténység már nem hit kérdése. Ja, így tényleg könnyebb! Konferenciát szervezett a Századvég a kereszténységről. A szervezet sármos elnöke eredetileg talán a Viktorjugend felállítására vonatkozó tervét ismertette volna, de menetközben rájöhetett, hogy azt már Fidelitas elnevezéssel létrehozták előtte, így inkább arról beszélt a hallgatóságának, hogy mi mindent adott a keresztény kultúra az európai embereknek. Szerinte például a házasságnak azt a felfogását, miszerint az egy férfi és egy nő önkéntes választásán alapul.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Azt hiszem, ha a Szent Család ide tévedne manapság, kapásból karanténba zárnák, kaja nélkül!
vacsi
@Nessy: Ezt hamarabb is mondhattad volna: én református vagyok, a férjem katolikus, mégis már 40 éve élünk boldogan, templomi esküvő nélkül. A vallási dolgokkal meg nem törődünk - az legyen a papok gondja.
Nessy
@vacsi: Hasonlóan. Mi 53 évig éltünk éltünk boldog házasságban, de 82 évesen életempárja "elhagyott". Az ifjúság szerint nekem még élni kell, mert életempárjának jár a rekreációs szabadság. :-)))
Nessy
@vacsi: Köszönöm, viszont kívánom mindannyiótoknak! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.