Lázár János a kormánytól várja a tízezer hektáron gazdálkodó, két éve állami tangazdaságként működő Ménesbirtok elidegenítési tilalmának megoldását. Akkor „védetné le” a birtokot politikus, ha kész lesz, azaz korszerűsítették azt. Milliárdokat költ a kormány az utóbbi években a magántulajdonostól „einstandolt” mezőhegyesi Ménesbirtokra, amelynek a tulajdonosi jogköreit az állam nevében Lázár János gyakorolja, miután a gazdaság, állami tangazdaságként a mintagazdaság státuszát is megkapta. Lázár János rendszeresen beszámol a közösségi oldalon az elvégzett munkájáról, a közelmúltban a Békés Megyei Önkormányzat képviselőivel találkozott, ott jelentette be, hogy kétharmados törvénnyel védené a birtokot attól, hogy ismét magánkézbe kerüljön.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Majd ,,fű alatt,, privatizálják a lölőnek !!!
Eladott Ország
A nemzeti érdek mindenek fölött. Mert hogy a nemzeti tőkés osztály megteremtése nélkül a globalizmus foglyai leszünk, ezért csak idő kérdése a ménesbírtok "elkommunizálása." A mindentudó Lázár Közlegény János, aki azt hazudgálta a választás előtt nem túl meggyőzően, hogy éppen eleget nagypolitizált ő, ezért ideje visszavonulnia a végekre, újabb pozícióval gazdagodott. Nem sokkal azután, hogy már a dohányzásügyi miniszterelnöki biztosi megbízása sem volt értelmezhető. No, Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester főállásban rugdosása mellett október 1-jétől a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zártkörűen Működő Részvénytársaság állami feladatainak koordinálásáért is ez a remek ember felel majd. Meg lesz az koordinálva, akárki meglássa! Valami nagyobb lopás lesz már ez megint. Köznyelven ezt úgy mondják, cipzár Lázár "csókos" ajkára. A "zár" a lényeg, aminek mindig "ár" a vége. Lefordítom: NER-es körökben koordinátor az aki a kifizetett lóvékból az alkotmányos díjat begyűjti, kis részét zsebre teszi, nagyobb részét vagy tisztára mossa és beteszi a NER közösbe (repülő üzemeltetés/stb) vagy pedig kiskirályunk offshore számlájára tolja az újabb lábacskák felegyenesítésére.
desir62
Vajon miért kell, sürgősen levédeni?
Talán ellopták?
Eladott Ország
Ez az, Lázár, fedezlek! Szóval ezzel Lázár azt mondja, hogy magának lopta, és nem adja Mészárosnak? Én a helyében akkor most nagyon vigyáznék magamra. uploads.disquscdn.com/images/61f349702122430eeb764cda48b712b0caf41324fcf232d994d8dcb250de749a.gif?w=600&h=454
Lázár végre főlófasz lehet. Magyar seggbe magyar lófaszt! Kétharmaddal.
papa.49
@desir62: Még nem csak elfogják lopni ezt is !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.