Parlamenti mandátumáról való lemondásra szólította fel Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselőt Hollik István kormányszóvivő szombaton Budapesten.

Megszólalt a kormány is: lemondatnák Bangónét a patkányozásért

A kereszténydemokrata országgyűlési képviselő az Európa jövője a mi jövőnk címmel, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség által rendezett fórumon azt mondta, hogy az ellenzéki politikus egy televíziós műsorban "lepatkányozta" a kormánypártok szavazóit.

Kijelentette: ők elvi alapon, kereszténydemokrataként az emberi méltóság tiszteletét vallják, és ebbe beletartozik a politikai ellenfelek méltóságának tiszteletben tartása is.

Soha nem neveznének senkit patkánynak – mondta. Kiemelte: nem szeretne olyan országban élni, ahol országgyűlési képviselő lehet egy olyan politikus, aki lepatkányoz másokat.

(MTI)

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@durbincs: te farvitorla, biztos jól megélsz ebből a sok bugyuta baromságból amit ide löksz, mert különben máshol bsznád a gyöpöt és nem itt.
Sámannus
Most a fittyfasz, a patkányokat védi a magyaroktól. No innen szép nyerni az egész fittyfasz média beszorult a patkánylyukba.
Sámannus
Bangóné monnyon le mert előjöttek a patkányok is bizony!
Sámannus
Végre egy téma ami még a migránsokat is eltéríti. Én is láttam egy migránst aki meghallotta hogy patkány, és vissza fordult a határon.
szaboria1
Nézem most épp az ATV nagyon rá kattantak Ők is a pénteki témára pedig jobb volna ha vissza néznék az egész beszélgetést és rájönnének, hogy Bombera Krisztina szólt közbe és ezzel meg is zavarta aki szerintem kizökkent az igazi mondandójából.
Sajnos egy nagyon rossz szokás, hogy a kérdezők közbe szólnak nem várják meg azt, hogy befejezze a mondandóját a válaszadó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.