A fideszes Bartos Mónikát találta meg a feladat. Orbán Viktor az évértékelő beszédében jelentette be, hogy 9. és 11. osztályban minden diák elmehet kétszer két hétre külföldre nyelvet tanulni, a költségeket pedig az állam vállalja. A tanulmányutak megszervezésére Kásler Miklós a 9. és 11. évfolyamos tanulók célnyelvi országba történő tanulmányútjai előkészítésével és koordinációjával kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztosnak nevezte ki Bartos Mónikát, aki jelenleg a Fidesz országgyűlési képviselője.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy hasznos-e az nem BIZTOS, sőt erősen kétséges

Ami BIZTOS ezért, pontosabban ennek ürügyén ártunk és qurmányunk egy újabb pártkatonájából lett BIZTOS

Mint ismert Orbán ötletrohamai nem kíméli az oktatás területeit sem. Az egyik legutóbbi világmegmentő ötlete az volt, hogy „ az évértékelő beszédében jelentette be, hogy 9. és 11. osztályban minden diák elmehet kétszer két hétre külföldre nyelvet tanulni, a költségeket pedig az állam vállalja. ”.
Nos számosan, számos gondot és problémát jeleztek, amire nem igazán érkezett válasz. Lehet bennem van a hiba, hogy nem tekintem válasznak az olyatén kinyilatkozásokat, hogy ez csak a „migráncs-bérenc Soros-simogató komcsik picsogása!
A derék EMMI a szar már megint minisztere „Kásler Miklós a tanulmányutak megszervezésére a 9. és 11. évfolyamos tanulók célnyelvi országba történő tanulmányútjai előkészítésével és koordinációjával kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztosnak nevezte ki Bartos Mónikát, aki jelenleg a Fidesz országgyűlési képviselője. ”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.