A Euronews kérte fel őket. A miniszterelnökség szóvivője szerint nem lenne helyes, ha beavatkozna a csúcsjelöltek kampányába.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
More, ne! Emlékezz mit csinált belőled a Gyurcsány Feri. Felmosórongyot. Ez a Timmermanns most vécékefét csinálna belőled.
papa.49
Hát végre egyszer arra használnák a csutitetűt amire JÓ ))))))))))))))))))))))))
simmering73
More, ne! Emlékezz mit csinált belőled a Gyurcsány Feri. Felmosórongyot. Ez a Timmermanns most vécékefét csinálna belőled.
Hofipisti
2006 ősze óta tele a gatya! Tisztelt FIDESZ-hívők! Nem feltűnő ez a gyávaság? ez az önértékelési bizonytalanság?
creativehun
Az átlag fidesz hiszi,hogy orbán Kossuth reinkarnációja...de az is lehet,hogy Mátyás királyé...vagy mindkettő...és,hogy Ő egyedül alkalmas arra a heroikus feladatra,hogy kivezesse az országot a nehézségekbő..megvédje a magyar asszonyokat,lányokat a két marokra fogott,meztelen pénisszel futkoso gaz migránsok hordáitól...így aztán ..az agyi kapacitásuk nem teszi lehetővé ,hogy konkluziókat vonjanak le..netán kérdéseket fogalmazzanak meg..önmagukban,.Ez jócskán kívül esik a komfortzónájukon!
emerencia
O1G egyszerűen csak retteg mint minden diktátor mióta Gy.F. bebizonyította, hogy sokkal okosabb, értelmesebb nála.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.