Törökszentmiklóson elegyedett szóba egy helyi férfival a 444.hu stábja.

Az újságírók főleg az épp a városban demonstráló Toroczkaiékról kérdezték az urat, de a beszélgetés ennél sokkal mélyebb húrokat is megpengetett.

A bácsi meggyőződése, hogy ha "ez a banda" hatalomra jut, lebontják a határ(kerítés)t, Senkinek nem hisz, de Orbán Viktorról jó véleménye van, mert:

minden nap van fejlődés, minden nap csinál valamit, munkahelyet ad

- fogalmazott az idős ember.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a faszi is lábon hordta ki az AGYHALÁLT !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
Ez a tipikus narancsos birka! Ez elhiszi, amit a bolond Vakonditól és a többi lakájtól hall és a valóság nem érdekli!
Nézzétek, ez egy nagyon okos hölgy
hvg.hu/itthon/20190525_Heller_Agnes_interju?s=hk
menekült
Az ilyenből van az országban két millió, azért tartunk itt. :(
tudode
Az a GÁZ, hogy ezen a bácsin kívül még több millióan abban a hiszemben vannak, hogy a NEMZET törpiKÁJÁNAK az a dolga, ha már LEFETYELÉSÉVEL megnyerte a választók bizALMÁT, hogy .. a d j o n.. ezt, azt, amazt, amelyet "csak" a hokizsebéből adhatna!
.
Mivel az lenne a FELADATA, hogy a VÁLASZTÁSI ÍGÉRETEIT betarcsa, mint a marcsa!
.
De hát mivel ZSÁKBA SZARKABŐRBE BÚJT csószóMÁSZÓKÁT vásárol immár negyedszerre az ország, nincs más dolga, mint hol ezzel, hol azzal zsibizni, KIVARÁZSOLNI lassan az állampolgárok feje alól a cihácsKÁT is!
.
g7.hu/kozelet/20190521/nyolc-abra-egy-magyar-csodarol/?utm_source=HL&utm_campaign=HL20190525
.
Azonos arányban MEGSZABADÍTVA az állampolgárokat a VÉRREL ÁZTATOTT JOGAIKTÓL is, és a VIP cellácsKÁK tár karókkal várják ezeket a szégyentelen széltolóKÁKAT egytől egyig!
kiring
(Elnökünk) "minden nap csinál valamit" - Mért bántjuk ezért a bácsit? Ez egy örök nagy igazság - minden ember minden nap csinál valamit. Mért éppen ő lenne kivétel? A "valamit csinálás" az életvitellel jár. Csak az a kérdés - jó e az országnak, a népnek, az, amit csinál, vagy nem jó?
vacsi
Itt egy "bácsiról" van szó, az életkorát nem írják, de nyilván van összehasonlítási alapja, láthatott egyet-mást! Amit én kivettem a szavaiból, az, hogy Toroczkaiékat semmiképpen nem akarja a hatalomban látni! Ezzel egyet kell értsek - visszajönne az a rémkorszak, amit a mai napig nem hevertünk ki: így, vagy úgy, de valamennyiünket érintett!
Orbán olyan, amilyen, de még senki nem tudott helyette mutatni jobbat! Mert ugye, Gyurcsány... meg a libás Bajnai... meg... sorolhatnánk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.