Az európai parlamenti választások eredményének függvényében egészen biztosan újratárgyalja az ellenzék az őszi önkormányzati választásra való felkészülést – mondta Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezetője vasárnap este az M1 aktuális csatorna választási műsorában.

Alaposan átrajzolja az ellenzéki erőviszonyokat a választás

A Magyar Nemzet értesülései alapján 88 százalékos feldolgozottságnál 53 százalékkal vezet a Fidesz-KDNP az európai parlamenti (EP-) választáson. A magyarnemzet.hu-n vasárnap este megjelent cikke szerint a második a Demokratikus Koalíció, amely a szavazatok 16 százalékát kapta. A Momentum 9 százalékon, a Jobbik 7 százalékon, az MSZP-Párbeszéd szövetség szintén 7 százalékon áll.

Mráz Ágoston Sámuel azt mondta: a DK áttörése meglepő. Vélhetően az MSZP-Párbeszéd kárára szereztek szavazatokat. Az elemző szerint Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke legkésőbb hétfőn biztosan bejelenti, hogy ő az ellenzék vezére. Emlékeztetett arra, hogy az őszi önkormányzati választásokra az ellenzék úgy kezdte meg a készülődést, hogy az MSZP az ellenzék vezető pártja. Így a mostani eredmények alapján biztosan újrakezdik tárgyalásokat.

Azt mondta: a Jobbik a nagy vesztese a választásnak. Így ott is biztos újratárgyalják a megállapodást, ahol a Jobbik mögé sorakoztak fel – értékelt az elemző.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ez aztán a barbatrükk attól aki VÁLYOGHÁZBÓL "érkezett", Soros jóvoltából a politikába, az aratók után töreket szedegettek, ilyen TUDATLANSÁGBAN, félelemben élhetnek a hatALMÁVAL állampolgárok, akkor amikor "nemisminiszterelnök", csak egy SZEKTÁS
.
--- A Fideszre szavaztam, nem arra kellett volna?
.
444.hu/2019/05/26/a-fideszre-szavaztam-nem-arra-kellett-volna
.
Aki ERRE a győzELEMRE büszke, az bebizonyította, hogy ANNYIT IS ÉR, mert megmérettetett, és könnyünek találtatott már akkor, amikor a SZÉKHÁZELADÁSBÓL a papinak kiengesztelésül bányát umburdált!
.
RémeSS FideSS! De azért az EU-ba házhoz megy a kokiKÁKÉRT, büntetésből!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A politikai klíma az ellenzéknek Magyarországon ma kedvezőtlen volt.
tudode
Jól bevásárolt az ország a MAROKNYI volt fiataldemokratákkal, akik kivénhedten SZEKTÁVÁ alakultak,amúgy KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN gránit izével,m 2012 óta!
.
www.google.com/search?q=az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=Az+alap&aqs=chrome.2.0j69i57j69i59j69i60j69i59j0.4864j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Jöhet ezek után a GRÁNIT SZILÁRDSÁGÚ porosítása!
.
Ezekkel a KÖZÉPKORI SÖTÉTSÉGBEN tartottakkal nem kunszt nyerni azoknak, akiknek ALAPVETÉSE a csalás:
.
--- A Fideszre szavaztam, nem arra kellett volna?
.
444.hu/2019/05/26/a-fideszre-szavaztam-nem-arra-kellett-volna
.
Szégyentelen SZEKTA!
Desischado
Meddig tarol még ez a rablóbanda?!?!?!
papa.49
@Desischado: Amíg kapják a pénzt Brüsszelből, mert utána GAME OVER !!!
JAJMÁR
Jaj, dehogynem lehetett erre számítani! Mérget is adtam volna rá :-D
Unalmasan minden előre kiszmítható! Dögunalom... !
Desischado
@papa.49: Nagyon reménykedem, hogy kirakják őket a Néppártból, és elzárják a pénzcsapot! Adja isten, hogy így legyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.