Közzétette jelentését többek közt a magyar médiahelyzetről az oxfordi Reuters Institute, az összkép nem szép, és nemcsak a kormányzati nyomulás miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: Hogy egy közel 10 milliós országban ,,timagyarok" 1,7 millióan hogy érzitek magatokat, az a kutyát sem érdekli. De a magyarok sem érzik jól magukat, és ez már baj.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@szegfue: Ugye figyelmeztettelek! most föladta Neked is a tibi a leckét! :) különben imádja a 2 ismeretlenes egyenleteket,ugye buksi !?
szegfue
@csak úgy...: Teljesen igazad van... Ez egyúttal a tudomány csődje is:)))) Hiszen évszázadok alatt tudósok sokasága kutatta és irta le... ez mit sem számit!
Aki Én
@Shikari: Eleve rossz helyen tapogatsz, mikor az emberi fajok között keresed magad.
tulipan
@Aki Én: ÚGY ÉRTED, EZ a sötét, bunkó narancsos hantaboy Shikari a NEM emberi faj(ták) között keresendő!
www.tankonyvtar.hu/en/tartalom/tamop425/2011_0001_524_Funkcionalis_anatomia_1/ch04s03.html
tulipan
@Shikari: Sajnos a humor neked gyengesáéged, igy hát ne is próbálj kísérletezgetni, mert csak égő neked!
tulipan
Ezért NEM vagyunk elégedettek a médiákkal, mert nem erre irányítják a közbeszédet, hanem évszázadok óta elavult, narancsos oktondi témákra!!
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/chikan-interju-orban-gazdagsag.685477.html.685477.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.