Több forrás szerint Lázár János, a volt kancelláriaminiszter lehet Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter utóda – írja a héten megjelenő HVG. Egy évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy a hódmezővásárhelyi választókörzetébe visszavonuló Lázár János inkább megmaradna autonóm személyiségnek, és tanulva elődei pályafutásából, nem lép Pokorni Zoltán és Navracsics Tibor nyomdokaiba. A hetilap most mégis úgy értesült, hogy Lázár János az Emberi Erőforrások Minisztériumának élére kerülhet. Tavaly még úgy tűnt, hogy Lázár csak arra vár, hogy majd egy alkalmas pillanatban visszatérjen a nagypolitikához. Ismerői szerint azért lehet alternatíva a miniszteri pozíció Lázár számára, mert hátországában nem az elvárásainak megfelelően alakultak elképzelései, és ott kapta pofonok sorozatát, ahol a legkevésbé számított rá. A megyéjében például azért is küzdenie kell, hogy a számára fontos emberek kapják meg a fontos pozíciókat.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Attől,hogy esetleg a lézer jani venné át az emmit semmi nem változna.
Ő legfeljeb vigyorogva kenné el a szart,amit az ilyen shikari féle fostalicskák megsznek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Lázár ideális jelölt! Miután a szaktudás bolsevik huncutság, így ilyen veszély nem fenyeget részéről. Miután sem az oktatáshoz, sem az egészségügyhöz nem ért, nem lesz ami megzavarja a politikai tisztánlátását! Egyébként is tessenek a privát ellátásokat minden területen igénybe venni! Akinek meg semmije nincs, az annyit is ér, ergo nem kell vele foglalkozni!
Commenter
@verőce21: te mondtad hogy Kásler koránál fogva megfáradt, nem dinamikus, ezért alkalmatlan. De az új jelöltnek szerinted orvosi végzettséggel kellene rendelkeznie. Egy lelkész is el tudta látni persze, leginkább az utolsó kenetet adta fel a magyar eü-nek. Majd Mikola javasol alkalmas jelöltet.
verőce21
@Commenter: Hohó...! Erre az "utolsó kenetre" reagálnom kell. Nem úgy van ám, hogy a lelkészt csak egy kézlegyintéssel..., hogy az sem volt alkalmas...
Otthonos volt a prédikációban, az oktatásban ezáltal, a pszichológiában...nem utolsó sorban kegyeleti módon temetni is tudott, ha úgy hozta volna...kórházi lelkészként, na nem az eü.-t, mint rosszindulatúan megjegyzed.
Megvoltak a vezetői képességei, hat évig csinálta a posztot, ezen kívül németül tolmácsolási szinten beszélt...
A szaktudás nem bolsevik huncutság volt nála...@Nessy: Nehéz is lesz ide olyan szakembert találni, aki mindegyik területen megállja...majd a Mikola...:)
Commenter
@verőce21: Kár is ezen töprengeni, amíg Kásler a miniszter. Majd ha már nem lesz az,akkor lehet az utódján vitázni.
vacsi
@Nessy: Mármint aki semmit nem lopott, az annyit is ér?! Mert ugye, munkából nincs vagyon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.