Több forrás szerint Lázár János, a volt kancelláriaminiszter lehet Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter utóda – írja a héten megjelenő HVG. Egy évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy a hódmezővásárhelyi választókörzetébe visszavonuló Lázár János inkább megmaradna autonóm személyiségnek, és tanulva elődei pályafutásából, nem lép Pokorni Zoltán és Navracsics Tibor nyomdokaiba. A hetilap most mégis úgy értesült, hogy Lázár János az Emberi Erőforrások Minisztériumának élére kerülhet. Tavaly még úgy tűnt, hogy Lázár csak arra vár, hogy majd egy alkalmas pillanatban visszatérjen a nagypolitikához. Ismerői szerint azért lehet alternatíva a miniszteri pozíció Lázár számára, mert hátországában nem az elvárásainak megfelelően alakultak elképzelései, és ott kapta pofonok sorozatát, ahol a legkevésbé számított rá. A megyéjében például azért is küzdenie kell, hogy a számára fontos emberek kapják meg a fontos pozíciókat.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Attől,hogy esetleg a lézer jani venné át az emmit semmi nem változna.
Ő legfeljeb vigyorogva kenné el a szart,amit az ilyen shikari féle fostalicskák megsznek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
@Horizont: A hírklikk is hozta ezt, de emlékeim szerint legelőször a Városi Kurír, és akkor nem következett be a leváltás. Annyira rossz állapotban van az eü hisz 9 évig nem csináltak semmit. Merkely Béla neve is felmerült már. Lázár saját magát csendes gyilkosként jellemezte ha kinevezik egyszer csak mindent visz mielőtt felocsúdnának. Itt a minisztériumi struktúra már nem fog változni orbán alatt tehát nem lesz külön eü és oktatási minisztérium bármennyire is szükség volna rá. Persze ez csak az én véleményem, hogy az EMMI jelenlegi formájában tarthatatlan.
kulabombaafityiszre
Attől,hogy esetleg a lézer jani venné át az emmit semmi nem változna.
Ő legfeljeb vigyorogva kenné el a szart,amit az ilyen shikari féle fostalicskák megsznek.
Commenter
@Horizont: Falunyi embert már összeszámoltak akik kórházi fertőzésben haltak meg. De ennél sokkal többen haltak meg a véget nem érő várakozási listák, az állami kórházban végzett magánműtétek és még sok minden más miatt. Embertelenek az eü-ben uralkodó körülmények holott a beteg az egyik legelesettebb, legkiszolgáltatottabb ember pont a mindenkori eü minisztériumnak és miniszternek kellene a lehető leghumánusabban viselkednie.Nálunk pont a fordítottja történik. Jakab Péter Jobbikos képviselő szavait idézve ezek a dolgok egy elmebeteg kormány elmebeteg húzásai.És ebben igaza is van.
nezelodo
Lázár "megyéjében" most éppen egy kisvárosi polgi készül pofára esni, és felfele bukni. Annyiban igaz lehet a vélekedése sokaknak, hogy Lázárnak az emberminiszteri poszt, esetleg ugródeszka a vezérbuktatáshoz. Ha visszakerül a nagypolitikába, csak az a kérdés, mivel tudja eloszlatni Orbán gyanakvását, és hatalomféltését?
verőce21
Köztudomású, hogy Orbán egy minisztériummá szervezte össze a neki nem tetsző és babrás dolgokat. A többi, ami inkább politikai irányítást kíván önálló tárcát kaptak többnyire. Itt, a "perifériális" területeken nem nagy öröm vezetőnek lenni, inkább büntetés, hiszen szinte csak hibázni lehet.
Kásler professzornak már csak a koránál fogva is meghaladja az erejét ez a feladat. Egy fiatalabb, dinamikusabb és vezetői képességekkel bőven "megáldott" ember jelenléte a tárca élén csak kívánatos lenne. Az orvosi képesítés viszont szerintem elengedhetetlen. Lázárnál viszont ez nem akadály, hiszen Ő hatalmas károkat tudott már eddig is okozni...
Ha lesz is változás, az önkormányzati választásokig nem valószínű.
papa.49
Ez mán döfi ez igazán a TÁSKAHORDOZÓNAK VALÓ FELADAT, EZT MÁR JOBBAN ELBASZNI SE LEHET !!!
Cserpákszarjankó fogsz te még az orrodnál fogva lógni hamarosan !!!
Mi van a ,,TRMVÁJJAL, NEM HALAD CSAK A PÉNZ FOLYIK SZÁMOLATLANUL !!!
Mi van a 44 FŐÚT ÉPÍTÉSÉVEL? MA JÁRTAM ARRA MÉG GÉPEKET IS CSAK ELVÉTVE LEHET LÁTNI AZ ÚTÉPÍTÉSEN !!!
Ezekkel előbb EL KÉNE SZÁMOLNOD TETŰ !!!
Commenter
@papa.49: A végén még beíratják az orvosira...
Lepényleső
...aztán a neki kijáró helyet is a továbbiakban?
verőce21
@Commenter: Két hónap alatt abszolválja...de legfeljebb egy télen...:)
verőce21
@Commenter: Persze, mert ott nem megy ki az utcára a migránsok miatt, így több ideje jut a tananyagra...:)
Commenter
@verőce21: Hát annyira bántották a migránsok tényleg. Őt is meg az operatőrt is. A felvételt is a migránsok lopták el és tették ki az oldalára...
verőce21
@Commenter: (20:45) Nem lehet tudni, mindenesetre úgy néztek ki a (mások által) megkérdezettek, hogy mindjárt beállnak valamelyik gyárba munkásnak...:)
Commenter
@verőce21: ők a magyar kormánnyal ellentétben, legalább dolgoznak és nem lopnak.
Pálinkafőző Rézüst
Jézus fas.a. Mi lesz itt??? Kastélyos kórházak???
papa.49
@Commenter: Állatorvosi lónak megfelel igaz csak jó nagy marha de mindegy )))))))))))))))))
Commenter
@papa.49: az inkább a gazdája...még a kastélyosnak van a legtöbb esze.
papa.49
@Commenter: Elmondom neked én még személyesen ismertem azt az embert aki ezt a jelzőt ráakasztotta, és akkor is most is adok a véleményére !!!
Commenter
@papa.49: ettől még marha jól megszedte magát, és le is néz mindenkit aki nem nagytőkés, itt is van egy osztrák szál, egy Habsburggal azt se ártana megpiszkálni...attól nem félt csak a migránstól?
papa.49
@Mirabilis: Teljesen mindegy EGYIK SE ÉRT EGYIK FELADATHOZ SEM !!!
verőce21
@Commenter: (21:10) Egy muszlimnak nemigen adsz, a (dolgos) kezébe seprűt...
Commenter
@verőce21: nem a muszlimoknak kell söpörgetni majd kásler háza táján ha a hír igaz, hanem lázárnak...
Nessy
Ha nem megy a kupi nem, a madamot szokták lecserélni, hanem a lányokat! Miután Lázár egyik területhez sem ért, az álomtitkárok még kevésbé, jöhet Erdő Péter az utolsó kenettel az egészségügyre, oktatásra, szociális szférára!
verőce21
@Commenter: Hűha, de kikanyarítottad...Lázár sem seprűkezelő...hiszen orvosira készül...:)
A Nagyköldökű Buddha örül most neked...! :)
nezelodo
"Egy muszlimnak nemigen adsz, a (dolgos) kezébe seprűt..." Írja a kolléga! Mi van, már államtitkárt is a letelepedési kötvényesek között keresnek? (Mert gondolom ott is olyan dolgos kezűek kellenek.) Csak nem fogytak el az erdélyi tesók, és hiány keletkezett az államtitkár piacon? Már kevés a szájkaratés nemzettestvér?
Commenter
@verőce21: persze hogy oda készül. "orvosolja" kásler piszkos munkáját, a még piszkosabb munkát végzi el. Lézeres tudása már megvan hozzá.
verőce21
@Commenter: A Nagyköldökű Ülő Buddha örül neked ezért a sok magyargyalázó beírásaidért!
Commenter
@verőce21: ez magyargyalázás? Hogy mindkettő érdemtelen és alkalmatlan a miniszteri tisztségre?
verőce21
@Commenter: Ki mondja ezt, hogy alkalmatlan? Te?
Lázár alkalmas jelölt! Csak fölvetettem, jó lenne, ha orvosi diplomával rendelkezne, valami kis szakmaiság miatt.
De el tudta látni egy lelkész is évekig...
Nessy
Lázár ideális jelölt! Miután a szaktudás bolsevik huncutság, így ilyen veszély nem fenyeget részéről. Miután sem az oktatáshoz, sem az egészségügyhöz nem ért, nem lesz ami megzavarja a politikai tisztánlátását! Egyébként is tessenek a privát ellátásokat minden területen igénybe venni! Akinek meg semmije nincs, az annyit is ér, ergo nem kell vele foglalkozni!
Commenter
@verőce21: te mondtad hogy Kásler koránál fogva megfáradt, nem dinamikus, ezért alkalmatlan. De az új jelöltnek szerinted orvosi végzettséggel kellene rendelkeznie. Egy lelkész is el tudta látni persze, leginkább az utolsó kenetet adta fel a magyar eü-nek. Majd Mikola javasol alkalmas jelöltet.
verőce21
@Commenter: Hohó...! Erre az "utolsó kenetre" reagálnom kell. Nem úgy van ám, hogy a lelkészt csak egy kézlegyintéssel..., hogy az sem volt alkalmas...
Otthonos volt a prédikációban, az oktatásban ezáltal, a pszichológiában...nem utolsó sorban kegyeleti módon temetni is tudott, ha úgy hozta volna...kórházi lelkészként, na nem az eü.-t, mint rosszindulatúan megjegyzed.
Megvoltak a vezetői képességei, hat évig csinálta a posztot, ezen kívül németül tolmácsolási szinten beszélt...
A szaktudás nem bolsevik huncutság volt nála...@Nessy: Nehéz is lesz ide olyan szakembert találni, aki mindegyik területen megállja...majd a Mikola...:)
Commenter
@verőce21: Kár is ezen töprengeni, amíg Kásler a miniszter. Majd ha már nem lesz az,akkor lehet az utódján vitázni.
vacsi
@Nessy: Mármint aki semmit nem lopott, az annyit is ér?! Mert ugye, munkából nincs vagyon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.