Nagykónyiban történt a gigászok harca.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint 2019. június 18-án délelőtt érkezett a bejelentés a Tamási Rendőrkapitányságra, hogy "Nagykónyiban egy mezőgazdasági vontatóra szerelt homlokrakodó markolójával egy férfi nekiment a szemétszállítást végző – éppen tolató – kukásautó bal oldalának.

Nem vitték el a szemetét, markolós traktorral ment neki a kukásautónak

Nem vitték el a szemetét, markolós traktorral ment neki a kukásautónak

Fotók: police.hu

A rendőrök a 60 éves, Nagykónyiban élő férfit előállították, elszámoltatták és gyanúsítottként hallgatták ki közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető tettét azzal magyarázta, hogy felidegesítette magát azon, hogy a szemétszállítók nem vitték el a regisztrációs matrica nélküli kukáját.

Az ügyben a további eljárást a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya folytatja.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tényleg felháborító, hogy nem hajlandó egy szolgáltató a nemfizetőnek ingyen, fizetés nélkül szolgáltatni. Jöhet a gáz, a víz, a villany.
Oszt máris sorbaállhatunk a kommunizmusért is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Tényleg felháborító, hogy nem hajlandó egy szolgáltató a nemfizetőnek ingyen, fizetés nélkül szolgáltatni. Jöhet a gáz, a víz, a villany.
Oszt máris sorbaállhatunk a kommunizmusért is.
jesz
@namihami: iróniának szántad, de ez a kőkemény valóság..és a szomorú jövőkép.
nezelodo
Majd csak akad egy csavaros eszű ügyvéd aki megmondja mivel védekezzen, miszerint migráncsnak nézte az autó utasait és csak állampolgári kötelességének tett eleget, és hogy ott tartsa őket, míg a határvadászok nem jönnek értük, azért bökte oldalba a csempészautót.
jesz
@nezelodo: elsőre nevettem egy jót, de aztán átgondoltam...lehet, hogy nem is vizionáltál, hanem látod a kőkemény valót?
papa.49
Minden attól függ melyik fél PÁRTFOGÓJA ül magasabb poszton )))))))))))))))
nezelodo
@jesz: Fontos a jó ügyvédi tanács, már a vezér is megmondta, "Jönnek az ügyvédek és elintézik oszt jónapot!"
A kilencvenes évek elején harmadszor kaptak jelentős méretű gyorshajtáson valaki, majdnem ugrott a jogsi. Az ügyvéd barátja azt a tippet adta, keressen olyan családot, ahol az eset után meghalt valaki, és a családot fizesse le, hogy bizonyítsák, a később elhunyt családtag vezette az autót. Bejött a tipp! A sors fintora, hogy az ötletgazda nemsokkal ezután majdnem kiesett a parlament ablakán a Viktória jelet mutatva, ahelyett, hogy kapaszkodott volna.
jesz
@nezelodo: nem ugrik be, ki is "akart véletlenül kiesni" az ablakon...asszem valami belügyminiszter volt..talán Horváth Balázs..? az szeretett részeg lenni...
nezelodo
@jesz: Nyertél egy hangszórót, szegény mókás egy figura volt, de azt ma sem tudom kinek drukkolt a taxisblokád idején a győzelem jelét mutatva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.