M. Richárd egészségügyi okokból, szívbetegsége miatt jöhetett ki az előzetes letartóztatásból, és kérdéses, hogy most, hogy túl van a szívműtéten illetve az azt követő rehabilitáción az ügyészég kéri-e majd a bíróságtól, hogy tegyék újra rács mögé. Jogunk van ahhoz, hogy beadjunk egy indítványt, hogy a bíróság szüntesse meg nyárra a teljes bűnügyi felügyeletet, hogy akár külföldre is mehessen az ügyfelünk. Ha szökni akart volna, nyilván megtehette volna, hiszen nincs rajta nyomkövető - mondta a 24.hu-nak a férfi ügyvédje.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát miért is ne! ebben az országban vannak akiknek mindent lehet! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hát miért is ne! ebben az országban vannak akiknek mindent lehet! =))
Commenter
Ez sem szívbajos, meg azok se, akik így mentik.
moareka
...ügyvédei azt is szeretnék, hogy a sok hülye magyar ember, akiket mindíg hülyének néznek, kórusban imádkoznának M. Ricsi felépülésén...Tessék mondani, meddig lehet ezt a népet cukkolni, piszkoskodni, szemétkedni és nagy nullának nézni???
Clavigo
Bazd meg...az agyamat eldobom.,,,és még nem is kormánybiztos,min.elnöki megbizott stb. a csávó. :) :) :)DDDDD Szerintem ki fogják tüntetni ezt a majmot,,ha haza ér a nyaralásból... :) DDD Orbánia,,én így szeretlek...
colibri
Na, ha olyan jól van, akkor ülje le a megérdemelt büntetését, utána utazhat külföldre is, jó messzire és legjobb, ha ott marad, nem is jön vissza!
Clavigo
Azért én boldog vagyok,,hogy Ricsike jobban van... Azt a két embert meg már úgy is eltemették...
papa.49
Elmehet mondjuk a börtönbe, két ember meghalt miatta !!!
Commenter
@papa.49: őt nem sittelik le mint Rezesovát, pedig le kellene!
papa.49
@Commenter: A Rezesova nem volt kunbaszó legény !!!
vacsi
Utazhat külföldre, de legjobb lenne a mennyországba küldeni!
Commenter
@papa.49: védhetetlen amit művelnek vele. Egymásnak ellentmondó orvosszakértői vélemények, stb. valamiért ez is nagyon fontos alvilági figura nekik.
Commenter
@papa.49: Én ezt nem értem, tényleg mindenben olyanok mint a Cosa Nostra, ha már itt valaki a Capo di tutti Capit emlegette. Beszőtték az országot mint egy pók mindent átfon a hatalmuk, az összefogásuk a diktatórikus hatalmakkal és az alvilággal. Maffiakormány, maffiapolitika. Ha már a VOLT fesztiválon üvöltetik a beszédét, akkor elmondható, hogy ennek a beszédnek és emberszerűségnek a nyomán dőlt össze minden ami egy kicsit emberi és jó volt, és egy jobb jövő ígéretét hordozta, és ami lehetett volna helyette és nélküle, az csak egy lélegzetnyi szabadság és nyugatosodás volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.