Karácsony Gergely nem a Jobbik főpolgármester-jelöltje, az ellenzéki párt azonban elfogadja a fővárosi előválasztás eredményét és más jelöltet sem támogat – közölte a Jobbik szombaton az MTI-vel.

A budapesti Jobbik nem áll Karácsony Gergely útjába
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

A közlemény szerint a Jobbik az ellenzéki fővárosi önkormányzati előválasztás szervezésében azért vett részt, mert

fontosnak tartja, hogy az egész országban – így Budapesten is – egy ellenzéki jelölt álljon majd októberben "a NER helytartójával" szemben.

Rögzítették: Karácsony Gergely a baloldal főpolgármester-jelöltje, így a Jobbik nem vesz részt az őt népszerűsítő kampányban.

Az előválasztás eredményét azonban a Jobbik elfogadja és más jelöltet sem támogat – tették hozzá.

Szerdán az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje, a Párbeszéd politikusa, Karácsony Gergely zuglói polgármester nyerte az ellenzéki pártok főpolgármester-jelölti előválasztását. Karácsony Gergely másnap bejelentette: az MSZP, a Párbeszéd, a DK és a Momentum vezetői megállapodtak abban, hogy az őszi önkormányzati választási kampány idejére egy közös politikai testületet és közös operatív kampánystábot hoznak létre.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Karácsony kevés lesz a tapló Pista elveri mint a sz,Rt még csalni sem kell neki!!!Ha ne adja isten megnyeri,akkor Budapest megtudja,hogy mi az a pokol, mert a törpe cigány gyerek nem fogja annyiba hagyni!!
Borsodi
@rokker33: Márky Zayt is kiakarják csinálni mindenképpen,leakarják járatni.Mint ember bármelyiküknél különb,miniszterként is jobb volna mint Orbán.
rokker33
@Borsodi: Attól tartok hogy az őszi választáskor eltávolítják majd és újra egy semmirekellő fideszes fog a helyén ülni!Minél kevesebb az ellenzéki polgármester annál hatékonyabban fog működni a lopás,sumákolás, korrupció az EU s pénzek ellopása ! Budapesten szinte biztosra veszem,hogy Taplós Pista fog nyerni ez már le van zsírozva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.